Canal Ajuntament

Tossa de Mar. L’Ajuntament promocionarà en dues fires especialitzades la campanya 'Casa’t a Tossa'

Durant el primer any de campanya s’han portat a terme 17 casaments. L’equip de govern vol potenciar encara més la localitat com a escenari ideal per a celebrar unions matrimonials civils i, alhora, potenciar sectors complementaris com hotels, restaurants, perruqueries, floristeries o altres comerços. Una de les novetats d’enguany és que l’Ajuntament i 22 establiments locals ha elaborat un directori de serveis.

 

L’Ajuntament de Tossa portarà la campanya Casa’t a Tossa a dues fires especialitzades per promocionar la localitat com a indret ideal per a celebrar-hi casaments civils. Tossa tindrà stand propi a les fires Exponuvis de Calella (16, 17 i 18 de novembre) i Totnuvis de Girona (23, 24 i 25 de novembre).

L’àrea de Promociò Económica i l’àrea de Cultura van iniciar l’any passat aquesta campanya amb l’objectiu de potenciar la vila com a destinació per celebrar-hi unions matrimonials civils i així potenciar també tots els sectors complementaris, com són hotels, restaurants, perruqueries, floristeries o el comerç local en general. En aquest sentit, l'Ajuntament ofereix una bonificació del 50% en la taxa municipal per casar-se en els quatre llocs habiltats, sempre que el convit també es celebri a la localitat. Aquests indrets són la sala de plens del consistori, els jardins del far de Tossa dins la Vila Vella, l’església de la Vila Vella o el claustre de la Casa de Cultura situat davant de la Vila Romana dels Ametllers. Tots, però, tenen preus diferents regulats en l’ordenança corresponent. Durant el primer any de campanya s’han portat a terme 17 casaments fins ara (10 als jardins del far, 5 a la sala de plens, 1 al claustre de la Casa de Cultura i 1 a l’Església de la Vila Vella).

Una de les novetats per a la temporada 2013 és que l’Ajuntament ha elaborat un directori de serveis amb totes les empreses de Tossa que s’hi han volgut publicitar. Un total de 22 establiments participen en la campanya. La regidora de Promociò Económica, Mª Àngels Pujals, explica que “aquesta iniciativa servirà per activar l’economia local i donar a conèixer la població. El directori és una guia per facilitar, a tots aquells que vulguin casar-se a Tossa, els establiments que col·laboren en aquesta iniciativa”.

A més, també s’ha creat un enllaç a la pàgina web municipal: http://www.tossademar.cat/casatatossa

 

 

Servei de Premsa - Ajuntament de Tossa de Mar

 
Fotos: Ajuntament de Tossa de Mar
 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version