Canal Ajuntament

Vidreres. Una quarantena de tècnics de cultura participen en unes jornades de formació a Vidreres

En el transcurs d’aquesta jornada formativa, els tècnics han pogut visitar el conjunt de les instal·lacions culturals de què disposa el municipi. A la jornada hi ha participat la directora de la Casa de Cultura de Girona, Natàlia Molero. 

 

Una quarantena de tècnics de cultura de la demarcació de Girona han participat en unes jornades de formació que s’han celebrat a la biblioteca de Vidreres, aquest dimecres 7 de novembre. En el transcurs d’aquesta jornada, els tècnics han pogut gaudir d’una visita als equipaments culturals de què disposa aquesta població.

En el transcurs d’aquest programa formatiu, també hi ha hagut un espai per exposar l’activitat cultural de les entitats del municipi, de la programació del Centre Cívic en l’àmbit de les arts escèniques, de la formació d’adults, de l’escola de música, de la promoció de salut i serveis sociocomunitaris, entre altres. 

D’altra banda, la jornada també ha servit per conèixer la intensa activitat de la biblioteca com a centre de lectura i dinamització d’activitats culturals; i també de Can Xiberta, com a edifici model de remodelació d’edifici històric per a usos de formació i entitats. Finalment, s’ha parlat de Can Torronet com a edifici per enquibir el projecte de l’Espai Jove i de la programació estable del Teatre El Casino La Unió.

A la jornada formativa dels tècnics de cultura de la demarcació de Girona hi ha participat la directora de la Casa de Cultura de Girona, Natàlia Molero, que ha estat la persona responsable d’organitzar aquesta activitat.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Vidreres, Genoveva Mor, ha valorat molt positivament que “una activitat d’aquestes característiques s’hagi dut a terme en el nostre municipi i més si tenim en compte l’elevat nombre d’equipaments culturals de què disposa Vidreres”. En aquest sentit, Mor ha assenyalat que “ a nivell cultural des de l’Ajuntament  s’està treballant en la bona direcció”.

 

Foto: Ajuntament de Vidreres

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version