Canal Ajuntament

Vidreres. Francisqueta Ribas, la dona de més edat de Vidreres, rep la visita de l’alcalde i de la regidora de Benestar Social

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i la regidora de Benestar Social, Margarida Solé, han visitat aquest dijous 8 de novembre a la Francisqueta Ribas, que amb 101 anys, és la veïna de més edat del poble de Vidreres

 

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i la regidora de Benestar Social, Margarida Solé, han visitat a la Francisqueta Ribas, la veïna de més edat d’aquesta població, aquest dijous 8 de novembre. En el transcurs de la seva visita, els dos representants municipals s’han interessat han conversat una estona amb aquesta veïna del municipi de Vidreres.

La regidora de Benestar Social, Margarida Solé, l’ha obsequiat amb un ram de flors i una caixa de bombons. Francisqueta Ribas s’ha mostrat molt contenta per la visita que li han fet tant l’alcalde com la regidora de Vidreres, als qui ha agraït personalment el gest que ambdós han fet vers la seva persona.

Cal recordar que la població de Vidreres va celebrar la festa de l’Homenatge a la Vellesa el passat diumenge 4 de novembre, amb la participació d’un total de 275 avis i àvies.

 

Foto: Ajuntament de Vidreres

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version