Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. El municipi de Vilobí ja disposa de tres desfibril·ladors fixes i un de mòbil

En el marc de la Fira de la Llet es varen fer diverses demostracions que varen servir per donar a conèixer quin és el funcionament d’aquest aparell. El desfibril·lador mòbil està a càrrec dels vigilants municipals, que també han fet un curs de formació per a la seva utilització

 

El municipi de Vilobí d’Onyar disposa des de ja fa uns dies de tres desfibril·ladors, segons ha informat l’alcaldessa, Olga Guillem. Concretament, tal com ha explicat Guillem, el municipi de Vilobí disposa d’un total de tres desfibril·ladors fixes i un de mòbil.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar ha ubicat un desfibril·lador a cada un dels pobles que constitueixen el municipi. A Salitja, el desfibril·lador s’ha instal·lat a la porta d’accés de la rectoria de Els Delmes. Pel que fa el desfibril·lador que s’ha ubicat a Sant Dalmai, aquest s’ha instal·lat a l’exterior del polivalent. Finalment, a Vilobí s’ha instal·lat a una de les parets de la Llar d’Infants, al costat del pavelló de Vilobí d’Onyar. 

 

El desfibril·lador mòbil a càrrec dels vigilants municipals

D’altra banda, els vigilants municipals disposen d’un desfibril·lador mòbil que porten en un dels seus vehicles. L’alcaldessa ha destacat la importància d’aquests aparells i ha assegurat que “el coneixement del funcionament d’aquests aparells ens pot ajudar a salvar vides”. Per això, des del consistori, i coincidint amb la primera edició de la Fira de la Llet, es varen fer durant tot el cap de setmana del 20 i el 21 d’octubre diverses sessions informatives i, alhora, demostracions de quin és el correcte funcionament d’aquest aparell.

L’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Olga Guillem, ha explicat que “els vigilants municipals també han rebut una formació específica per conèixer quin és el seu funcionament”.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version