Canal Ajuntament

Fornells de la Selva. L'Ajuntament visita la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salt de la que depèn el municipi

Aquest canvi es tradueix en una major presència policial de patrulles i major seguretat

 

L'alcalde, Mateu Parera-Nieto, la tinenta d'alcalde, Sònia Gràcia i el regidor, Narcís Boschdemont, han visitat la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Salt de la que depèn el municipi des del passat 17 de setembre.

 

La comissaria, que es troba el carrer del Pla de Salt i just al carrer del darrera de l'Espai Gironès,  està ubicada en una zona de molt fàcil accés i amb àmplies zones d'estacionament.

 

L'objectiu de la trobada ha estat conèixer de primera mà les noves instal·lacions i saber quina serà la feina diària dels agents policials al municipi. I, de la mateixa manera, els membres de l'equip de govern han facilitat tota la seva col·laboració per tal d'ajudar en la tasca policial de prevenció i actuació al municipi. A més, han traslladat als representants del Mossos d'Esquadra les principals inquietuds i necessitats a cobrir al municipi.

 

En aquest sentit, l'alcalde Mateu Parera-Nieto, ha animat als veïns i veïnes de Fornells de la Selva a desplaçar-se fins a la nova comissaria en el cas d'haver de presentar una denúncia ja que seran atesos “amb molta rapidesa”.

 

Fins aquest setembre el municipi de Fornells de la Selva depenia de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona, ubicada a Vista Alegre. Ara, amb el trasllat a Salt, un dels principals canvis que es detecten al municipi és la major presència de la patrulla dels agents policials pels carrers del poble.

 

“Detectareu una major presència policial a Fornells de la Selva. Ens interessa que els Mossos d'Esquadra siguin molt propers, que estiguin a peu de carrer i podeu parlar amb ells i, en cas d'emergència, no dubteu en trucar mai al 112”, ha advertit l'alcalde.

 

L'atenció ordinària de la nova comissaria és de 6.00 a 22.00 hores de dilluns a divendres i de 8.00 hores a 20.00 hores dissabtes i diumenge, tot i que cal recordar que el servei de Mossos és de 24 hores per 365 dies a l'any.

 

 

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version