Canal Ajuntament

Sant Hilari Sacalm. Finalitzen les obres de la tercera fase de la residència per a la gent gran de Sant Hilari

Els treballs d’aquesta fase han consistit en l’ampliació de l’espai, que ara comptarà amb un total de 23 habitacions més, un menjador nou i la infermeria. 

 

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm finalitzarà les obres de la tercera fase de la residència per a la gent gran en els propers dies, segons ha informat l’alcalde d’aquesta població, Robert Fauria. 

Els treballs d’aquesta fase han consistit en l’ampliació de l’espai, que ara comptarà amb un total de 23 habitacions més, un menjador nou i la infermeria. En aquest sentit, Fauria ha destacat l’esforç que des de l’equip de govern ( CiU) s’ha fet per tal que aquesta ampliació aporti benestar i millores qualitatives importants als seus usuaris. L’alcalde de Sant Hilari ha assenyalat també que “en el marc d’aquesta actuació també s’han implantat mesures d’estalvi energètic i l’ús d’energies renovables”.

La finalització d’aquest tercera fase està prevista per als propers dies un cop es completin també les tasques de sanejament de la resta d’instal·lacions que cal dur a terme i que s’estan afrontant.

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version