Canal Ajuntament

Banyoles. L’Ajuntament de Banyoles instal·la una nova senyalització per als allotjaments de la ciutat

Banyoles fins ara no comptava amb senyalització turística que indiqués els establiments d’allotjament de la ciutat i dels voltants com ara hotels, hostals, albergs, casa de colònies, pensions, fondes, casa de turisme rural o càmpings. Davant d’aquesta mancança l’Ajuntament de Banyoles ha senyalitzat els 13 allotjaments que hi ha a la ciutat amb diferents fletxes de color groc.

 

Per facilitar-hi l’arribada per part de tothom que visiti Banyoles s’han instal·lat 8 pals nous i en uns 25 senyals hi ha referències de com trobar un allotjament. En alguns d’aquests cartells també hi ha, com fins ara i sense cap novetat, altres indicacions turístiques com ara restaurants. El cost dels cartells per indicar els allotjaments és d’uns 4.000 euros.

El regidor de Via pública i Mobilitat, Lluís Costabella, ha explicat “volem que tots els que ens visitin a Banyoles trobin fàcilment el seu allotjament i hem previst tant el recorregut per als que entrin a la ciutat pel sud, el centre o el nord”. Per altra banda, la regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica, Joana Vilà, ha manifestat que “l’objectiu és facilitar, als visitants i als hostes, la localització dels establiments en què hagin escollit allotjar-se, també mitjançant els dispositius mòbils ”. 

En aquesta mateixa línia l’Ajuntament de Banyoles també ha incorporat una senyalització virtual al Banyoles té QR, el portal turístic mòbil de l’Ajuntament, on s’hi pot trobar informació de cadascun dels allotjaments amb un menú desplegable que els permetrà tenir tota la informació de l’establiment a l’abast. El consistori ha incorporat un domini i accedint al web emquedo.banyolesteqr.com des d’un dispositiu Android o iPhone el visitant troba el llistat d’allotjaments, informació d’aquests en català, castellà, i anglès, l’opció de trucar-hi amb una sola pulsació, i l’opció d’utilitzar el GPS del dispositiu i Google Maps per arribar fins a la porta de l’establiment.

 

Fotografia: Ajuntament de Banyoles 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version