Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. La Sala d’Actes de Riudellots acollirà l’espectacle 'Les papallones també volen poesia'

La Sala d’Actes de Riudellots de la Selva acollirà l’espectacle Les papallones també volen poesia al proper diumenge 11 de novembre. En el marc de la programació de novembre, es representarà aquest espectacle familiar per a tots els públics, segons ha informat la segona tinent d’alcalde, Carme Camps.


L’obra es centra en la Mima i la Xupsi, dos personatges molt especials, xafarders, divertits i xerraires. En el transcurs de l'obra es descobrirà, a través de les seves aventures i de la seva paradeta de poesia, que és molt divertit jugar amb les paraules i que amb els versos les coses que es diuen són més dolces o més agres o més gruixudes o més suaus o fan més olor.

Aquelles persones que vulguin adquirir una entrada anticipada cal que s’adrecin a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic fins al divendres 9 de novembre. El preu de les entrades anticipades és de 5€ i les entrades anticipades a taquilla tindran un preu de 7€. 

Aquest espectacle, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona.


 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version