Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Rècord de participació al 31è Concurs de la Ratafia amb 177 ratafies casolanes presentades

Ja s’ha fet la fase eliminatòria de la qual han sortit les 10 millors ratafies casolanes que s’han presentat i que seran avaluades per un jurat expert format per Josep Roca (Celler de Can Roca) Xavier Codina (Ratafia Russet), Àngel Portet (Ratafia Raiers), Frédéric Galtier (Desembolic) i Joan Pujades (Mas de la Caçadora)

 

Aquest jurat farà el tast en el transcurs del sopar de la ratafia que tindrà lloc el proper divendres 9 de novembre, en el qual triarà les ratafies guanyadores de la 31a edició del concurs. Cinquanta de les ratafies que s’han presentat a concurs són de Santa Coloma de Farners, 46 de Sarrià de Ter i la resta de pobles de la Selva, el Gironès i comarques barcelonines. 

La 31a edició de la Festa de la Ratafia arrenca el proper 8 de novembre amb la Ruta de la Ratafia i un concert que es farà a la Vela de la Ratafia que estarà ubicada a la plaça Farners. Fins el diumenge 11 de novembre la ratafia i la tradició que gira al voltant d’aquest beuratge elaborat amb herbes remeieres seran protagonistes i convertiran Santa Coloma en la capital mundial de la ratafia. 

La Festa – Concurs de la Ratafia està organitzada per l’Ajuntament i la Confraria de la Ratafia. Serà durant el cap de setmana serà quan es podrà trobar més concentració d’activitats i de visitants que ompliran els carrers de la ciutat en la que ja s’ha convertit en una cita anual per a molts. L’ interès que aquesta festa desperta arreu fa que les entitats, associacions i comerços locals s’hi aboquin organitzant activitats o col·laborant en les que hi ha programades.  

 

 

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version