Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. Vilobí d’Onyar instal·la 22 lluminàries noves al carrer Santa Margarida i al carrer Sant Narcís

Aquest canvi, que suposa passar d’un consum de 6580 watts a 15440 watts, s’ha pogut fer gràcies a una subvenció de l’Institut Català d’Energia. L’alcaldessa de Vilobí d'Onyar, Olga Guillem, assegura que aquestes noves lluminàries milloraran l’eficiència lumínica i guanyaran en qualitat ambiental

  

L’equip de govern (Convergència i Unió) de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar ha instal·lat un total de 22 lluminàries noves al carrer Sant Narcís i al Carrer Santa Margarida fins a la rotonda del camp d’esports municipal, segons ha informat la mateixa alcaldessa, Olga Guillem.

Aquesta actuació ha consistit en suprimir la meitat de les faroles que hi havia fins a l’actualitat, amb la qual cosa s’ha passat d’un consum de 6580 wats a 1540 wats. Aquesta mesura, segons Guillem, suposarà un estalvi energètic d’un 75 per cent respecte a la despesa que hi havia fins ara en aquesta zona.

El consistori vilobinenc ha pogut fer aquest canvi gràcies a la subvenció de l’ICAEN (Institut Català de l’Energia) en la convocatòria 2011 de subvencions d’estalvi i eficiència energètic En total, l’ICAEN ha atorgat un import de  5.574,08 € per a l’actuació “Adquisició i instal·lació de tecnologies eficients a l’enllumenat exterior existent”.

Sens dubte, l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Olga Guillem, ha valorat molt positivament aquesta actuació ja que permetrà “millorar l’eficiència lumínica i guanyarà en qualitat ambiental. 


 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version