Canal Ajuntament

Girona. Primera trobada institucional entre els membres dels equips de govern de l’Ajuntament i de la Universitat de Girona

S’ha acordat crear un grup de treball mixt compost per les dues institucions amb l’encàrrec d’elaborar l’informe ‘Girona, universitat i ciutat’ que explorarà les iniciatives que puguin contribuir a dibuixar un model de ciutat universitària

Aquesta tarda ha tingut lloc a l’Ajuntament de Girona la primera trobada institucional dels membres dels equips de govern de la Universitat de Girona i de l’Ajuntament de la ciutat. La trobada ha comptat amb la rectora, Anna M. Geli, i l’alcalde, Carles Puigdemont, acompanyats del vicerector de Relacions Institucionals, Societat i Cultura, Joaquim M. Puigvert; la vicerectora delegada d’Estudiants, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Terradellas; el vicerector delegat de Campus i Infraestructures, Lluís Albó; la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs; i la regidora de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas.

L’objectiu principal de la trobada ha estat una anàlisi dels àmbits de col·laboració que han dut a terme fins al dia d’avui les dues institucions i fer prospecció de noves iniciatives que puguin contribuir a dibuixar un model de ciutat universitària, i d’universitat imbricada en la ciutat que l’acull. En aquest sentit, s’ha acordat crear una comissió amb representats d’ambdues institucions que elaboraran un document de bases a l’entorn de l’eix “Girona, universitat i ciutat”.

La Universitat de Girona lidera el projecte EUROTOWNS University Network, una iniciativa que promou el treball en equip i l’aprenentatge conjunt entre universitats per millorar la docència, promoure els intercanvis d’estudiants, professors i altre personal, i per contribuir, en última instància, en la innovació de les ciutats i les regions on es localitzen aquestes universitats.

 

 

 


 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version