Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Descobrim Cassà. Els camins

Dissabte dia 17 de gener, a les 11 del matí s'ha organitzat una passejada, d'una durada aproximada de dues hores i apta per a tots els públics, pel camí ral de Girona a Sant Feliu de Guíxols. Aquest itinerari ens permetrà resseguir aquest camí enmig d'un paisatge d'extraordinària bellesa.

El punt de trobada serà la ronda de la Sardana del mas Cubell (davant l'edifici de bombers) de Cassà de la Selva i serà conduït per Joaquim Mundet, investigador local i membre del Grup de Recerca d'Estudis Cassanencs. Durant l'acte també es presentarà el número 2 de la publicació periòdica Descobrim que està destinada a difondre temes d'interès per al públic en general i que en aquesta ocasió està dedicada als camins.

Hi trobareu informació sobre els camins antics i actuals, els camins missaders, coneixerem qui eren els burots, que eren els llocs de posta i les creus de terme, quan es van plantar i quan es van tallar els arbres que ombrejaven la carretera de Girona a Sant Feliu de Guíxols a l seu pas per a la població, entre molts altres temes. El contingut d'aquesta publicació realitzada pel Grup de Recerca d'Estudis Cassanencs amb el suport de l'Ajuntament de Cassà i la col·laboració de Llumiguia la podeu llegir en paper en l'últim número de Llumiguia i en digital a www.cassa.cat/arxiu

 

Fitxer adjunt: 1421330402NotaPr Aj Cass_15gen_GREC.pdf


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version