Canal Ajuntament

Llagostera. Tret de sortida a la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet

Cua de bou a la cassola amb rovellons, Crema de bolets amb ou eco escalfat, poti-poti de rossinyols confitats amb ibèrics i herbes del nostre hort, amanida dolça amb croquetes de bolets casolanes, mesclum d’amanides amb bolets confitats, crema de formatge fumat amb siurenys confitats i foie i rostit de xai amb múrgules i confitura de gerds són alguns dels plats que ofereixen els restaurants de Llagostera a les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet. 

La campanya s’inicia aquest divendres 12 d’octubre coincidint amb la celebració de la desena edició de la Fira del Bolet i s’allargarà fins el proper 11 de novembre.

Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i 40 euros.

La campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet està organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants de Llagostera.

Els restaurants que participen a la campanya són:  El Mas Roure, Ca l’Artau, Cal Degollat, Can Panedes, El Carril, Can Cassoles i Ca la Maria.

Podeu consultar els menús des de http://www.firabolet.com/pdf/triptic1.pdf

Per a més informació podeu consultar el programa a www.firabolet.com

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version