Canal Ajuntament

Vilablareix. Més de 50 persones donen sang en tres hores al Centre Cultural de Can Gruart

El Banc de Sang ha organitzat aquest dimarts una de les jornades habituals de donants a Vilablareix  

Una vegada més els veïnes i veïnes de Vilablareix han mostrat la seva cara més solidària omplint els espais del Centre Cultural de Can Gruart per tal de donar sang al Bang de Sang i de Teixits. 

La jornada, que s'organitza esporàdicament al municipi, va comptar amb un total de 53 participants entre les 18.00 i les 21.00 hores d'aquest dimarts. 

La xifra total representa una de les participacions més destacades del municipi i que només s'ha superat amb la jornada que es va celebrar coincidint amb els atemptats a Madrid del 15-M. 

“Jo ja no visc a Vilablareix però com que m'envien la carta sempre que puc vinc perquè ho crec necessari”, ha comentat la donant Raquel Queralt. En aquest sentit també es manifestava l'Anna Garrida qui ha assegurat que li “agrada ajudar a la gent que ho necessita”. “I a mi no em costa res donar-ne”, ha afegit.

Mentre que la també donant Roser Bonmatí ha afegit que ella dona sang per “ajudar als malalts que ho necessiten”. “Mai si ens pot tocar a nosaltres”, ha afegit també.

El Banc de Sang i Teixits és l'empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que té com a missió garantir l'abastament i el bon ús de sang i teixits a Catalunya, essent el centre de referència en immunologia diagnostica i de desenvolupament de teràpies avançades.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version