Canal Ajuntament

Palafrugell. Palafrugell acull una Jornada d’intercanvi d’experiències dels Plans de Barris de Catalunya

El nou Museu del Suro de Palafrugell va acollir una Jornada d’intercanvi d’experiències dels Plans de Barris de Catalunya, on es va exposar el recorregut de les actuacions dels Plans de Barris de Banyoles, Manlleu, Mataró, Palamós i Palafrugell.

 

La jornada, que portava per nom “Compartim els errors per millorar els nostres èxits” tenia per objectiu obrir un espai d’intercanvi i aprenentatge per a tècnics/es i professionals de Plans d’Intervenció Integrals que comparteixen condicions similars de treball en els seus barris.

 

Els Plans d’Intervenció Integral, a les que fonamentalment es dirigia la jornada d’intercanvi d’experiències, eren aquells que es desenvolupen en un barri perifèric que es va construir al voltants dels anys 60 per acollir l’onada migratòria estatal i que, posteriorment ha acollit moviments migratoris extracomunitaris que es van intensificar a partir dels anys 90.

 

Per tant, no només era un treball per part dels barris convidats, que exposaven les seves pròpies experiències, sinó que s’obria a un espai de treball conjunt entre tots els assistents a la jornada.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version