Canal Ajuntament

Blanes. Més d’un miler de nenes i nens participen a la Trobada Final del PDP de Bàsquet a la Ciutat Esportiva Blanes

Una vegada més, la Ciutat Esportiva Blanes va allotjar el passat diumenge la Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP), que va omplir de joveníssims talents esportius el recinte blanenc. L’organitzava el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), i ha comptat amb el suport tant de l’Ajuntament de Blanes com del Club de Bàsquet Blanes.

Han participat més d’un miler de nenes i nens minis de 2011 i 2012, acompanyats de les respectives famílies. Això va provocar que durant tota la jornada dominical el recinte esportiu regalimés encara més activitat del què ja és habitual, perquè enguany el PDP de Bàsquet va incloure diversos al·licients esportius i extra esportius per a tothom que hi participa, petits i grans.

Mega Fotografia amb tots els participants i parlaments inaugurals

Com ja ha esdevingut tradicional, un dels moments més especials de la jornada és quan s’apleguen totes i tots els jugadors de basquetbol a la pista per fer una mega fotografia d’aquelles que destaquen per la seva espectacularitat. Després d’una acurada alineació de totes i tots els qui han de sortir a la instantània de gran format, es va procedir a fer la fotografia de rigor, durant la qual es va demanar tothom que saludés la munió de càmeres de familiars que s’aplegaven a les grades.

Tot seguit, invertint l’ordre del què sol ser habitual en aquest esdeveniment, va ser el moment de la inauguració oficial, amb un breu torn de parlaments. En primer lloc es va adreçar a tothom Salva Chivas, president del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol, seguit per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Tots dos van destacar la satisfacció que suposa veure aplegats els i les joves jugadores de bàsquet compartint una jornada tan intensa, majoritàriament acompanyats de les respectives famílies.

Val a dir que la Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) s’ha celebrat enguany coincidint amb una commemoració molt especial. I és que s’ha emmarcat dins els actes del Centenari del Bàsquet. Això va provocar que, a diferència dels anys anteriors, la jornada va allargar-se durant tot el dia. Cada grup del PDP va disputar tres partits a les 14 pistes habilitades a la Ciutat Esportiva Blanes.

També van haver-hi activitats lúdiques paral·leles, jocs inflables, un dinar al mateix pavelló i una xerrada força interessant adreçada a les famílies. Va anar a càrrec de Pep Marí, prestigiós psicòleg esportiu, sota el títol ‘Ser només pares i mares’. Al llarg de la trobada també es va aprofitar per repartir els àlbums de record, en especial pels nens i nenes que culminen els dos anys de categoria mini i, per tant, tanquen la seva experiència al PDP.

1684837673benvinguda_alcalde_de_blanes_(2).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version