Canal Ajuntament

Blanes. Blanes a punt per a la 9a Oncolliga’t en Marxa, la caminada popular de 8 km per lluitar contra el càncer

Ja falten pocs dies perquè diumenge vinent Blanes rememori de nou una de les accions per lluitar contra el càncer que més popular ha esdevingut aquests darrers anys. De fet, aquest 2023 ha arribat a la 9a edició, que hagués estat la 11a si no hagués estat pels dos anys de la pandèmia en què no es va organitzar.

Es tracta de ‘Oncolliga’t en Marxa’, una activitat que suma al mateix temps solidaritat, oportunitat de fer salut i reivindicació plantant cara a una malaltia que, lamentablement, tots hem conegut de més a prop o de més lluny. La caminada popular tindrà lloc diumenge vinent, 21 de maig, a partir de 2/4 de 10 del matí, cobreix una distància de 8 km, i està organitzada per ‘Oncolliga Blanes’.

Total i completament assequible per tothom qui vulgui participar-hi, estigui o no acostumat a caminar llargues distàncies. Perquè l’Oncolliga’t en Marxa no és pas una competició ni una prova per mesurar forces, perquè algú es classifiqui en una posició o en altra. Es tracta de sumar esforços, de compartir l’experiència i, pel sol fet de ser-hi, sumar la voluntat, el desig que el càncer sigui cada vegada menys temut, plantar-li cara.

La sortida i arribada es farà diumenge des del Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample, i el recorregut serà el mateix d’anteriors edicions: ressegueix el Passeig de Mar en tota la seva extensió, fins arribar a un punt del Pla de S’Abanell, on es fa mitja volta. Des d’allà es desfà el camí a l’inrevés per tornar al punt de partida. Tot sense córrer, en una marxa popular on també hi ha qui l’aprofita per fer corrent, tot i que en principi no es tracti d’això.

Inscripcions online tancades i presencials dissabte

El donatiu d’inscripció per poder participar és de 8 €, i fins el passat dimecres, 17 de maig, es podia fer online. A partir d’ara, per apuntar-se, caldrà esperar a dissabte vinent durant tot el dia. Igual que ja es va fer la setmana passada, dissabte  hi haurà una taula per inscriure al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes.

Tots els diners recaptats es destinen al finançament dels serveis que ofereix Oncolliga Girona a través de la delegació blanenca, Oncolliga Blanes, que aquest 2023 celebra el seu 10è aniversari. La Fundació Oncolliga Girona té com a finalitat la millora de  la qualitat de vida de les persones afectades de càncer, així com de les seves famílies.

1684479748cartell_9a_marxa_oncolliga_2023.jpg
1684479748oncolliga't_en_marxa_25.jpg
1684479748inscripcions_dissabte_9a_oncolliga't_en_marxa.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version