Canal Ajuntament

Puigpelat. Puigpelat millora diversos espais municipals amb l’ajut de la Diputació de Tarragona

La presidenta Noemí Llauradó els inaugura públicament acompanyada de l’alcaldessa, Marta Blanch, del secretari de Governs locals de la Generalitat, David Rodríguez, i de representants d’altres administracions

El municipi de Puigpelat, a l’Alt Camp, ha inaugurat aquest dissabte a la tarda diferents espais i serveis que han comptat amb el finançament del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. La presidenta d’aquesta institució, Noemí Llauradó, ha presidit la inauguració d’aquestes millores, acompanyada de l’alcaldessa i diputada de la Diputació, Marta Blanc i d’altres representants d’administracions d’àmbit local, comarcal i nacional. 

Han estat objecte de les millores la piscina municipal, la vorera dels Arcs i els carrers de les Escoles i del Tomb de la Muralla, unes obres en les quals s’han invertit 354.938 €. Aquestes i també altres actuacions en equipaments i serveis de Puigpelat s’han dut a terme de manera esglaonada des de l’any 2019 fins a l’actualitat.

La presentació pública de les diverses obres efectuades ha aplegat nombrosos veïns i veïnes de localitat, i a banda de Noemí Llauradó i Marta Blanch, hi ha assistit com a representants institucionals el director dels serveis territorials d’Administració local del Camp de Tarragona, Àngel Cortadelles; el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Mateu Montserrat; el vicepresident de la Diputació Joan Josep Garcia; els diputats Josep Forasté i Pere Granados, i la diputada Agnès Ferré.

La inauguració ha inclòs una cercavila, la signatura de la presidenta de la Diputació al llibre d’honor de l’Ajuntament i parlaments institucionals a la plaça del Pi. Posteriorment, la companyia de teatre Todozancos ha ofert al públic assistent els espectacles Moonlight i Alquimistes del foc. L’acte ha finalitzat amb un castell de focs i un aperitiu popular a la plaça de la Vila.   

 

16763113841676202193163.jpg
Fitxer adjunt: 167631138420230211_inauguracionspuigpelat.pdf


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version