Canal Ajuntament

Banyoles. La Policia Local de Banyoles deté un home amb més de 700 plantes de marihuana

El detingut va intentar fugir d’un control policial i va ser interceptat pels agents. La Policia Local va fer la setmana passada 144 proves d’alcoholèmia, de les quals 24 van acabar en denúncia

Agents de la Policia Local de Banyoles van detenir dijous passat a la tarda un home que portava més de 700 esqueixos de plantes de marihuana al cotxe. La detenció es va produir després que l’home intentés fugir d’un control policial. 

Els fets van passar dijous a les quatre de la tarda quan agents de la Policia Local estaven fent un control al Passeig de la Puda. En veure’s sorprès per la policia, l’home va intentar fer mitja volta i escapolir-se, però els agents el van poder interceptar uns metres enllà. En l’escorcoll al vehicle, la Policia Local va trobar-hi set caixes de cartró amb un total de 728 esqueixos de marihuana. El conductor i únic ocupant del vehicle, de nacionalitat espanyola, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública. 

Controls policials 

D’altra banda, i dins la campanya impulsada pel Servei Català de Trànsit de prevenció d’accidents de trànsit per les festes de Nadal, la Policia Local, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, va fer la setmana passada 144 proves d’alcoholèmia, de les quals, 11 van derivar en denúncia penal i 13 en denúncia administrativa. A més, es van denunciar cinc persones per consum i tinença de drogues i a una persona per conduir amb el permís de conduir sense punts.  

167230404422ajbny_detingut_281222.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version