Canal Ajuntament

Altafulla. S’inicien aquest dijous els treballs de substitució de clavegueram dels carrers Jovera, Francesc de Mar i plaça Boters

Està previst que les obres s’allarguin fins el 16 de desembre

Aquest dijous 17 de novembre començaran els treballs de substitució de clavegueram dels carrers Jovera, Francesc de Mar i plaça Boters, al barri marítim. Tant dijous com divendres es tallarà el carrer Jovera amb la finalitat de dur a terme les cates de localització dels serveis afectats, i dilluns 21 i dimarts 22 es tallarà el carrer Francesc de Mar també per fer-hi les cates. 

A partir de dimecres 23 es tallaran els tres vials afectats per iniciar els treballs de substitució de la xarxa de clavegueram. La previsió de durada d’aquests treballs és d’un mes, per tant es calcula que estaran enllestits pel 16 de desembre.  D’altra banda, també es duran a terme treballs de substitució de paviment de vorera del tram de muntanya del carrer Francesc de Mar, i un altre tram, a Via Augusta entre el carrer Camí del Prat i Jaume I.

Per la seva banda, Aigües d’Altafulla aprofitarà les obres en aquests trams per canviar els tubs de la xarxa de subministrament d’aigua. Està previst que part d’aquests treballs es realitzin simultàniament durant els treballs de substitució del clavegueram, i l’altra part, un cop finalitzen les obres d’asfaltat. Aquests treballs es podrien allargar fins a la primera quinzena de gener. La Policia Local d’Altafulla senyalitzarà degudament les obres per tal de facilitar el trànsit de vehicles i vianants.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version