Canal Ajuntament

Banyoles. Els Pirates Teatre porta a Banyoles 'La setena porta', on reinterpreta Joan Brossa

L’espectacle, carregat de poesia, humor i crítica social, es podrà veure demà divendres a les 8 del vespre a la Factoria d’Arts Escèniques

La companyia Els Pirates Teatre presentarà demà divendres a Banyoles el seu darrer espectacle La setena porta, on reinterpreta textos de Joan Brossa. El muntatge està carregat de poesia, humor i crítica social i es podrà veure demà divendres a les 8 del vespre a la Factoria d’Arts Escèniques. 

Els Pirates Teatre, que ha celebrat recentment el seu vintè aniversari, ja havia adaptat tres peces de Joan Brossa: Teatre de carrer, Gran Fracaroli i L’últim triangle. En aquesta ocasió, la companyia reinterpreta Brossa a partir de textos poc o gens representats de l’autor per explorar una manera diferent d’explicar l’obra brossiana i el resultat és una comèdia surrealista amb dramatúrgia de Laura Aubert i direcció d’Adrià Aubert. 

Com encabir Joan Brossa en un despatx? Tres secretàries arriben al seu lloc de treball. Elles ens faran endinsar en les diferents classes socials, els privilegis, la jerarquia econòmica i de coneixement, la necessitat que tenim d’etiquetar i saber quin és el nostre lloc en cada moment. És un dilluns laborable i tot passarà en un sol dia. 

Amb Laura Aubert, Cinta Moreno i Manar Taljo, en el paper de secretàries, i Francesc Marginet en els papers masculins, Els Pirates Teatre portaran l’espectador per un viatge en el túnel del temps cap a una oficina de mitjans de la dècada dels setanta, però amb una temàtica absolutament actual. 

Els Pirates Teatre

Els Pirates Teatre, que acaba de celebrar el seu vintè aniversari, va néixer a Barcelona l’any 2001 i, des de desembre de 2013, és també responsable de la gestió d’El Maldà. Formada per quinze persones de diferents disciplines, Els Pirates Teatre ha estrenat en  aquests vint anys un total de 33 espectacles, oberts a diferents gèneres escènics i autors, amb forts vincles amb la música i amb proximitat amb el públic.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version