Canal Ajuntament

Blanes. Blanes centrarà dissabte la trobada de ‘SELVAtges’, les biblioteques de la comarca, que celebraran els 25 anys de la nissaga Harry Potter

La Biblioteca Comarcal de Blanes acollirà durant el matí diverses activitats. L’èxit de la convocatòria ha provocat que les reserves ja estiguin exhaurides

Una vegada més, la Biblioteca Comarcal de Blanes trenca motlles a l’hora d’organitzar una activitat que, en aquest cas, arribarà a fer-se precedida per l’èxit de comptar amb totes les reserves per participar-hi ja exhaurides. Es tracta de la ‘Matinal de Harry Potter’, que tindrà lloc dissabte vinent 22 d’octubre al matí, a partir de les 10 del matí i fins la 1 del migdia.

S’ha organitzat perquè tingui lloc el dissabte perquè és la data festiva més propera a la celebració del Dia Mundial de les Biblioteques, que s’escau el 24 d’octubre. En aquesta ocasió la commemoració aplegarà a Blanes 12 de les 18 biblioteques de la comarca de la Selva conegudes sota el nom de ‘SELVAtges’, així com dels respectius clubs de lectura infantils i juvenils dels serveis que en disposin.

Totes plegades aprofitaran la commemoració del Dia Mundial de les Biblioteques per celebrar una efemèride prou destacada en el món de la literatura infantil i juvenil: els 25 anys de la publicació del primer llibre de Harry Potter, el què va desencadenar la coneguda nissaga de novel·les i –per afegit- adaptacions cinematogràfiques. Al llarg del matí s’han programat diverses activitats.

L’eix central seran les dues sessions de l’espectacle d’il·lusionisme ‘Igor Potter’ a càrrec del conegut Mag Igor que es faran a les 11 del matí i a ¼ d’1 del migdia. De manera paral·lela, hi haurà Tallers de Maquillatge i Disfresses a càrrec d’Activijoc; una Sessió de Jocs de Taula de la Biblioteca de Blanes; i un Taller de Xapes a càrrec de la Diputació de Girona. Per la seva banda, la Biblioteca d’Arbúcies ha dissenyat un punt de llibre amb què s’obsequiarà a tots i totes les participants, i l’ambientació de l’espai anirà a càrrec de la Biblioteca de Maçanet.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version