Canal Ajuntament

Sarral. Segona edició de les visites nocturnes al cementiri de Sarral

El 28 i 29 d’octubre el cementiri tornarà a obrir les portes a les visites guiades nocturnes. En el marc de la festivitat de Tots Sants, la població de Sarral gaudirà d’un passeig en la història artística i humana d’aquest espai, descobrint els seus secrets i curiositats de la mà del Sarralenc i historiador de l’art Damià Amorós.

El municipi dona continuïtat a una activitat la qual l’any passat va exhaurir les inscripcions, aquest any les sessions s’amplien fins a arribar a un total de 4 i, a petició popular, s’incorpora una visita diürna. En aquesta nova edició s’afegiran noves descobertes d’aquest indret.

El divendres 28 hi haurà 2 sessions, la primera a les 19:30 h i la segona a les 20:30 h; i el dissabte 29 dues més, la primera a les 12:30 h i la segona a les 20:00 h.

Les places són limitades i els participants s’hauran d’inscriure al següent enllaç: https://forms.gle/p97RZGePqiPvz1ro8

Els assistents hauran de dur, preferentment, un fanalet elèctric o amb piles, o bé una llanterna. No es podran dur frontals. L’activitat està adreçada a persones majors de 14 anys.

Les visites guiades nocturnes estan organitzades per Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà


1666109158cartell_visites_guiades_al_cementiri_page-0001.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version