Canal Ajuntament

Banyoles. Èxit de visitants a la XIVa edició de la Fira Medieval Fantàstica Aloja de Banyoles

Tot i la pluja de divendres i dissabte al matí, es van poder celebrar tots els actes amb normalitat. Les activitats es van tancar ahir al vespre amb un espectacle de foc

Banyoles va tancar ahir al vespre la XIVa edició de la Fira Medieval Fantàstica Aloja amb un nou èxit de visitants. Malgrat la pluja de divendres al vespre i dissabte al matí, les activitats es van poder celebrar amb normalitat i amb molt bona afluència de públic, especialment ahir diumenge.

La regidora de Promoció Econòmica i Fires de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha fet una valoració “molt positiva” d’aquesta edició i ha explicat que “malgrat la pluja que divendres al vespre va condicionar l’inici de la fira i les primeres hores del dissabte, tota la programació s’ha pogut celebrar amb normalitat i amb un gran èxit de visitants especialment ahir diumenge durant tot el dia”.

Pel que fa a la procedència de visitants, Anna Tarafa ha remarcat que “el públic de la fira ha vingut de procedències diverses, no només de Banyoles i comarca, sinó també de diferents punts de les comarques gironines i també de poblacions diverses de l’àrea metropolitana de Barcelona”. 

Els espectacles de recreació històrica a l’espai de La Muralla amb la companyia Alma Cubrae i de circ amb l’entitat Un salt al circ han estat els que més èxit de públic han tingut, així com les activitats infantils, els tallers o les propostes per als més petits i també les visites guiades. També s’ha registrat una bona afluència de públic al mercat medieval, amb prop d’una cinquantena de parades.

Durant tot el cap de setmana el Barri Vell ha tornat a reviure el passat medieval amb una trentena de propostes especialment pensades per al públic familiar. Espectacles de recreació històrica, cercaviles, tallers infantils i mercat medieval han omplert l’espai de la Muralla, la plaça Major i els carrers de l’entorn amb l’Arqueta de Sant Martirià i la història del monestir com a protagonistes dels espectacles medievals i les cercaviles. 

La programació es va tancar ahir a la nit amb l’espectacle ‘Equip A-normal’, amb Alma Cubrae i la col·laboració dels Senyors del Foc de Castelló d’Empúries a l’espai de La Muralla.  

166546236022ajbny_aloja_2.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version