Canal Ajuntament

La Massana. La Massana celebra el Dia Mundial del Turisme estrenant nova web i canal d’instagram

Cada punt d’interès turístic compta amb imatges, descripció i geolocalització

La nova web turística del Comú de la Massana www.visitalamassana.ad s’ha posat en marxa coincidint amb el Dia Mundial del Turisme. “La nova web està concebuda perquè el visitant pugui tenir una experiència immersiva abans de provar la ruta o l’activitat, ja que cada punt d’interès turístic està acompanyat per vídeos i fotos, a més de la descripció i la geolocalització”, explica el conseller de Turisme, Dinamització i Comerç, Josep Maria Garrallà. Per aquest motiu, la imatge i els mapes són dos dels punts forts de la nova web.

L’Oficina de Turisme disposa d’una pantalla tàctil, on els turistes poden consultar la web i tenir una descripció acurada de cada proposta per gaudir al màxim de l’experiència.

Com a parròquia de muntanya, la web dona una àmplia informació sobre les diferents rutes que es poden fer a la parròquia, a més dels tracks dels itineraris. També conté un apartat específic a les activitats que es poden fer amb infants, ja que la Massana rep un nombrós públic familiar. A més, es pot fer un recorregut visual pels diferents pobles de la parròquia, descobrir el Parc Natural del Comapedrosa o informar-se sobre les activitats esportives, com la bicicleta o les vies ferrades.

“En aquesta primera fase hem introduït tota l’oferta de muntanya, esportiva, cultural i lúdica; ara estem treballant en un apartat de gastronomia i comerç que publicarem en breu”, assegura Garrallà.

D’altra banda, també s’ha activat el canal d’instragram @visitlamassana, amb l’objectiu de difondre l’oferta massanenca d’una forma atractiva i visual. “Volem captar l’atenció del públic i que tinguin ganes de provar les experiències que proposem”, explica Garrallà.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version