Canal Ajuntament

La Massana. La cloenda dels Horts Socials de la Gent Gran es clou amb un tastet de productes conreats pels hortolans

Després de dos anys de parèntesi, a causa de la pandèmia, els participants als Horts Socials de la Gent Gran han pogut celebrar avui, de nou, el final de temporada amb un pica-pica. Ells mateixos han portat diferents receptes fetes amb les verdures dels seus horts. L’any passat es va fer l’acte de retorn de les claus però sense el tastet, ja que encara hi havia mesures de prevenció.

Els onze hortolans estan molt contents d’haver participat en aquest projecte i pensen repetir en pròximes edicions.

Recordem que es tracta d’un projecte impulsat per Reig Fundació, al qual el Comú de la Massana s’hi va adherir al 2007. Des de llavors, cada any, les persones de més de 65 anys, poden optar a conrear una parcel·la, des de la primavera fins al setembre.

“Aquest projecte ja s’ha consolidat com una iniciativa per promoure un estil de vida saludable, afavorir la comunicació i la relació entre els hortolans i promovent una activitat pròpia de la nostra terra”, ha explicat la consellera de l’Àrea Social, Francesca Guerrero, que ha agraït la participació a l’acte de la coordinadora del projecte, Ester Segura.

Els participants han estat molt contents de poder compartir les truites, els carbassons agredolços i altres receptes amb els seus companys, amb l’equip del departament de Socials i amb la representant de Reig Fundació.

 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version