Canal Ajuntament

Banyoles. Ajornament de la 5a edició de la marxa solidària FEM_lavolta a Banyoles

A causa de les previsions meteorològiques dels dies 24 i 25 de setembre de 2022, que anuncien una alta probabilitat de precipitacions intenses durant tot el cap de setmana, l'organització ha decidit ajornar la marxa solidària FEM_lavolta i es posposa al cap de setmana del 5 i 6 de novembre.

Com que totes les activitats són a l'exterior, l'organització ha considerat que, amb les pluges que es preveuen, l'espai no estaria en bones condicions per acollir tots els participants i, especialment, el col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda. A més a més, segons la intensitat de les pluges, es poden produir situacions de risc que cal evitar i no és raonable mantenir una activitat d'aquestes característiques en aquestes condicions. 

S'ha considerat que, malgrat els possibles inconvenients, és millor ajornar l'esdeveniment amb l'esperança que, en la nova data proposada, es puguin portar a terme les activitats, tal com s'han previst, i en unes condicions acceptables que no desllueixin la celebració. 

Lamentem haver de comunicar aquesta decisió i esperem que les persones que ens han donat suport ho entenguin i ens acompanyin el primer cap de setmana de novembre.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version