Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. Comencen les obres d’urbanització a l’Avinguda de Girona, entre la Llar d’Infants i Camp Quart, a Riudellots de la Selva

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha iniciat les obres d’arranjament del marge del camí de Can Peixant i l’Avinguda de Girona. Les obres consisteixen en la construcció d'un mur de contenció en el marge i la formació d'una rampa peatonal per resoldre el desnivell entre els dos vials. En aquest sentit es crearà una nova vorera al nivell inferior, que donarà continuïtat a la vorera que prové del Centre de dia Lliri Blau, tal i com ha explicat l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura.

En aquesta vorera de nova creació s'hi proposen diversos espais enjardinats i elements de mobiliari urbà que dignificaran l’espai. En la mateixa actuació hi ha previst situar un pas de vianants que comunicarà la nova vorera amb l'accés a la Llar d'Infants municipal, millorant així, l’accés i la seguretat. El projecte, que té un pressupost de prop de 310.000 €, contempla el soterrament de les xarxes aèries de telefonia i baixa tensió d’electricitat, la construcció de nous embornals de recollida d'aigua i es millorarà l'enllumenat públic de la zona.

El termini d'execució de les obres és de 6 mesos i s’ha adjudicat a l’empresa Rubau Tarrés SAU.

Fotos: Iconna / Ajuntament de Riudellots de la Selva Salut 


1663661853_s7b0601.jpg
1663661854_s7b0593.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version