Canal Ajuntament

L’Uni Girona presenta les noves samarretes per a la temporada 2022/2023 a la Diputació de Girona

Un any més, la corporació dona suport a l’equip gironí, que complirà enguany la catorzena temporada consecutiva a la Lliga femenina  

El diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, i el president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, han presentat aquest matí a la seu de la corporació les noves samarretes amb les quals l’equip competirà aquesta temporada 2022/2023. La novetat principal és el color negre en el tercer equipament, que està previst que s’utilitzi durant la pretemporada i en el debut oficial, a la Lliga Catalana, a més de les cites especials. En els altres dos equipaments es mantenen el vermell i el groc.  

L’acte ha comptat amb la presència del gruix de jugadores del primer equip (María Araújo, Laia Flores, Binta Drammeh, Giedre Labuckiene, Irati Etxarri, Nora Galve i Faustine Parra), així com del cos tècnic, encapçalat pel nou entrenador, Bernat Canut. També hi ha assistit el gerent de TC Equipacions Esportives, Quim Ahumada. L’empresa de Bescanó ha prorrogat una temporada més el contracte com a proveïdor dels equipaments del primer equip.   

En la seva intervenció, el diputat d’Esports, Jordi Masquef, ha desitjat «sort i èxits» a l’Uni Girona per a la nova temporada: «A la Diputació de Girona, estem encantats de donar-vos suport perquè sou un exemple de constància i treball ben fet, i contribuïu a portar el nom de Girona i de les comarques gironines arreu de l’Estat i també a Europa. Sou un referent amb majúscules a la nostra demarcació».  

Per la seva part, el president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, ha agraït l’acollida a la Diputació, «la casa dels gironins». «Amb aquest nou disseny, hem apostat pels colors del club, amb la novetat del tercer equipament, de color negre. L’Uni Girona continua apostant per les empreses gironines i, per aquesta raó, hem tornat a confiar en TC Equipacions Esportives. Som un club de Girona i hem d’ajudar les empreses del territori», ha destacat.  

L’Uni Girona, que ha començat aquesta setmana els entrenaments de pretemporada, jugarà el primer amistós de preparació aquest diumenge, 4 de setembre, a Tordera contra el CEEB Tordera. També s’enfrontarà contra el Joventut de Badalona a Camprodon (dia 10) i contra el Barça CBS a Platja d’Aro (dia 18), abans del debut oficial en les semifinals de la Lliga Catalana femenina, també contra el Barça CBS, a Fontajau el proper 30 de setembre.   

Al final de l’acte, el president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, ha fet entrega d’una samarreta d’obsequi amb el nom de la Diputació de Girona al diputat d’Esports, Jordi Masquef.  

 1662373556unigirona_ddgi1.jpg

1662373556unigirona_ddgi2.jpg
1662373557unigirona_ddgi.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version