Canal Ajuntament

La Massana. Gran estrena de la Jove Companyia de Dansa

Més de cinc-centes persones es van aplegar a la sala dels Arcs en dos torns

La programació cultural d’estiu del Comú de la Massana va posar el punt final ahir, amb el primer procés creatiu de Jo Dansa, la Jove Companyia Nacional de Dansa d’Andorra. “És un orgull que la programació d’estiu de la Massana hagi pogut comptar amb el debut de la Jo Dansa”, afirma el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, que ha remarcat la gran feina de la companyia, sota la direcció artística de Martí Güell i amb la coordinació de Mònica Vega.

L’ expectació va ser màxima. A causa de la pluja, l’espectacle, programat a la plaça de les Fontetes, es va haver de traslladar a la sala dels Arcs. Per aquest motiu es van haver de programar dos passis, ja que la sala no podia donar cabuda a les més de cinc-centes persones que volien viure l’estrena de la Jo Dansa.

“La Jove Revolució” és una obra que gira al voltant de la idea d’identitat i pressió social durant l’etapa de l’adolescència, en la qual els sis ballarins van mostrar tot el seu talent i expressivitat. Mònica Vega assegura que “durant aquestes dues setmanes de procés creatiu, els joves han treballat de valent per donar vida a aquesta peça, que han defensat com veritables intèrprets la proposta i gaudit d'un públic entregat”. Una més que bona valoració per part de l'equip directiu que ja està  preparant la segona part d'aquest projecte que donarà  lloc a tallers formatius i actuacions de "La Jove Revolució".

D’altra banda, Forné valora molt positivament el cicle d’espectacles d’aquest estiu, que han acollit un nombrós públic i que ha ofert un ampli ventall de disciplines artístiques, des de circ, a música o dansa.

1661528255unknown.jpg
16615282552.jpg
16615282553.jpg
16615282554.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version