Canal Ajuntament

Altafulla. Altafulla reprèn el format prepandèmia de la Fira d'Artesans que se celebrarà del 18 al 21 d'agost amb un total de 120 parades

El certamen recupera el múscul del 2019 amb la zona d’artesania infantil, jocs artesanals, rondallaires, granja, concerts de petit format a l’aire lliure i demostracions d’oficis antics

L'Ajuntament d’Altafulla i el Col·lectiu d’Artesans han presentat aquest dimarts el format de la Fira d’Artesans que se celebrarà del 18 al 21 d’agost, i que recupera la “normalitat” després de dos anys de pandèmia en la seva 24a edició. D’aquesta manera, ho han explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, acompanyat pel coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, i una de les responsables del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, Laia Gatell. 

El regidor de Turisme, Jaume Sànchez, ha celebrat que es recuperi el format prepandèmia de la mostra amb la participació de 120 parades, provinents d’arreu de l’Estat, i la represa de la zona d’artesania infantil, els jocs artesanals, les rondallaires, la granja, els concerts de petit format a l’aire lliure i les demostracions d’oficis antics. “Amb la recuperació del format de fira del 2019 preveiem unaassistència de 25.000 visitants al llarg dels quatre dies que s’allarga la fira”, ha sentenciat.

Pel que fa al programa, el coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, ha remarcat la recuperació de les demostracions d’oficis antics com “el ferrer, picapedrer, fuster, vidrier i sarroner”.

Al mateix temps, ha destacat la participació i la implicació de les entitats del municipi com l’assaig obert de la colla de Bastoners i Bastoneres d’Altafulla, que tindrà lloc diumenge a la tarda, al mateix temps que ha remarcat la recuperació dels concerts de petit format a l’aire lliure amb els grups Somos Con-Tacto Dúo , The Dyego Brothers , Sal 150 i Barboots.

La Fira d’Artesans té lloc a la zona de les Eres de darrera del Castell d’Altafulla i al Parc del Comunidor, i l’horari d’obertura és des de les 18 a les 24 hores. 

El programa

Una fira compromesa amb l’artesania tradicional i contemporània. Altafulla us convida a gaudir del seu entorn inigualable, amb un programa ple d’activitats per compartir amb tots vosaltres. Zona d’artesania infantil, jocs, rondallaires, granja infantil i molt més.

Dijous 18 agost

TARDA
Joana Badia
Rapsoda i actriu, contes per a petits i grans (Parc del Comunidor)

NIT
Concert Somos Con-Tacto Dúo   (gespa del Castell)

Divendres 19 agost

NIT
Concert The Dyego Brothers (gespa del Castell)

Dissabte 20 agost

TARDA
Contacontes amb la Pepi Miró: " EN PEPITU I EL REI NEPTÚ" (Parc del Comunidor)

NIT
Concert Sal 150 (gespa del Castell)
Ron cremat gratuït per a tothom
 
Diumenge 21 agost

TARDA
Assaig obert de la Colla de Bastoners i Bastoneres d’Altafulla. L’art del ball tradicional es representa en el ball de bastons. Veniu a compartir una estona de tradició i cultura.

NIT
Concert Barboots  (gespa del Castell)
 
TOTS ELS DIES
Picapedrer, Fuster, Ferrer, Vidrier, Sarroner.
Jocs tradicionals per la canalla.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version