Canal Ajuntament

Altafulla. Subvencions dels Premis Maria Baldó i del foment de la recollida de brossa orgània en establiments

La data de finalització per a la presentació de sol·licituds és el pròxim dilluns 8 d'agost

L'Ajuntament d'Altafulla ha fet públic el termini per sol·licitar les subvencions dels Premis Maria Baldó de Recerca de Batxillerat i per al foment de la recollida selectiva en matèria orgànica d'establiments. La data de finalització d'ambdues ajudes per a la presentació de sol·licituds és el pròxim dilluns 8 d'agost. 

Pel que fa als Premis Maria Baldó de Recerca al Batxillerat 2022, la seva finalitat és impulsar la investigació i difusió sobra la història i la societat d'Altafulla i del Baix. Gaià. Així, les persones que optin a la subvenció podran obtenir un primer premi de la matrícula universitària a qualsevol universitat fins a un màxim de 800 euros (bruts, ja que està subjecte a retenció d'IRPF); així com la difusió del treball de recerca a través del lloc web de l'Ajuntament d'Altafulla i les seves xarxes socials.

Quant a la convocatòria de subvencions per a la recollida de la brossa orgànica en establiments, la seva finalitat és establir línies d'ajuda en aquelles persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat comercial de restauració a Altafulla i que gestionin correctament els seus residus orgànics contribuint a millorar el percentatge de recollida selectiva del municipi i a una gestió mediambientalment més sostenible dels residus. Per tant, s'atorgarà al beneficiari/a un import de 100 € sempre que gestioni correctament els residus orgànics. La subvenció se centrarà en el compliment correcte de la classificació del residu orgànic en la temporada d'estiu.

Accedeix a la convocatòria per a les subvencions dels Premis Maria Baldó de Recerca al Batxillerat 2022.

Sol·licitud model normalitzat Premis Maria Baldó.

Accedeix a la convocatòria de subvencions per a la recollida de la brossa orgànica en establiments 2022.

Sol·licitud model normalitzat recollida de la brossa orgània establiments.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version