Canal Ajuntament

Llagostera. Piscines gratuïtes de 13 a 15 h i refugis climàtics per mitigar els efectes de l'onada de calor a Llagostera

Piscines gratuïtes de 13 a 15 h i refugis climàtics per mitigar els efectes de l'onada de calor a Llagostera

L’Ajuntament de Llagostera ha acordat la gratuïtat d’accés a les piscines municipals, de 13 a 15h, per mitigar els efectes de l’onada de calor. Aquesta mesura és oberta a tothom però especialment pensada per aquelles persones més vulnerables com ara gent gran, nadons i dones embarassades. Els menors de 12 anys cal que vagin acompanyats d’un adult.
Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional per combatre aquest nou episodi de temperatures extremes, després d’activar-se a tot Catalunya l’Alerta per Onada de Calor del Pla PROCICAT. 

Així, l’accés a les piscines municipals de la zona esportiva i de la Canyera serà gratuït, de 13 a 15h per a tots els veïns i veïnes amb arrelament al municipi i limitat, en tot moment, per l'aforament permès. Des de l’Ajuntament s’ha demanat a totes les persones que s’acullin a la mesura que respectin les indicacions del personal de les piscines i segueixin els consells de Protecció Civil. 

Pels que no disposin de ventilador o aire condicionat a casa, s’ha recordat als veïns que poden utilitzar com a refugis climàtic els equipaments municipals de la Biblioteca i la Llar de Pensionistes, equipats, ambdós, amb aire condicionat.
https://www.llagostera.cat/noticies/1876/gratutat-dacces-a-les-piscines-municipals-de-13-a-15h-amb-motiu-de-lonada-de-calor.html
Foto: Piscina municipa de Llagosteral. Marc Sureda / Canal Ajuntament 

1658206408unknown.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version