Canal Ajuntament

Banyoles. El Festival Nit de Bosc de Banyoles arriba aquest cap de setmana a la 20a edició

Se celebrarà divendres i dissabte a la nit al bosc de Can Puig amb una desena de grups participants

El Festival Nit de Bosc arribarà aquest cap de setmana a la 20a edició, recuperant horaris i formats habituals. Es farà divendres i dissabte a la nit al bosc de Can Puig i comptarà amb una desena de grups participants. 

Nit de Bosc és una proposta dels joves del barri de Can Puig per amenitzar les nits d’estiu en un espai emblemàtic com és el paratge del bosc de Can Puig. La cita arriba aquest any a la 20a edició i sense les restriccions fixades en la darrera edició per la pandèmia i en els horaris habituals del festival.

Des de l’organització del festival, Erik Varón Ruiz i Pau Pagés Alsina han explicat la programació i s’han felicitat de “poder recuperar la normalitat amb la programació i amb els horaris del festival”. A més, han destacat que “aquest any i coincidint amb el vintè aniversari, hem fet una aposta per reforçar la programació”.

En aquest sentit, les activitats començaran divendres a partir de 2/4 de 10 del vespre amb els concerts de Distòpic, Filles Europees, Bicèfal Project i Roko Banana i amb el Dj Pompeu Samurai  II que tancarà la primera nit del festival. Dissabte a la nit, a partir de les 9, començaran els concerts amb El Güeno, Aya, Alérgicas al Polen i Nativa i tancarà la segona i última nit del festival Dj Insu. 

Nit de Bosc és un festival que es realitza en conveni amb l’Ajuntament de Banyoles. El regidor de Cultura i Festes, Miquel Cuenca, ha destacat que “Nit de Bosc és tot un exemple d’una iniciativa cultural impulsada des dels barris i les entitats que ha arrelat, com ho demostra el fet que hagi sigut capaç d’arribar ja a les vint edicions” i ha afegit que “des de l’ajuntament hi hem d’estar al costat i, per això, aquest any hem augmentat un 50% l’aportació via conveni”. 

A més de les actuacions musicals, el festival Nit de Bosc comptarà amb un food-truck i servei de barra.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version