Canal Ajuntament

Banyoles. Banyoles acollirà aquest cap de setmana la XII Copa de les Nacions femenina d'handbol

Avui dilluns, 30 de maig, l’Ajuntament de Banyoles ha acollit la roda de premsa de presentació de la XII Copa de les Nacions Femenina d’Handbol, que es disputarà el proper 4 i 5 de juny al Pavelló de La Draga, de la capital del Pla de l’Estany, i que comptarà amb la participació de les seleccions absolutes femenines de Catalunya, Euskadi, Galícia i Comunitat Valenciana.

A l’acte han assistit Miquel Noguer, Alcalde de Banyoles, Anna Julià, Representant Territorial de l’Esport a Girona, Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol, Anton Figueras, president de l’Handbol Banyoles i Jordi Congost, Regidor d’Esports de Banyoles. 

Totes les autoritats han destacat la importància de poder acollir una competició d’aquest nivell a terres gironines i més concretament a Banyoles, per l’impuls que s’està donant a l’esport femení i per recolzar la feina que està duent a terme el club local. 

També s’ha aprofitat per anunciar els horaris definitius de competició i la confirmació de la retransmissió de la semifinal de Catalunya, de dissabte, pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya. 

D’aquesta manera els horaris de competició seran els següents: 

Dissabte 4 de juny de 2022
16.45 h. CATALUNYA – Galícia (Esport3)
19.00 h. Euskadi – Comunitat Valenciana

Diumenge 5 de juny de 2022
10.00 h. Partit 3r i 4t lloc
12.00 h. FINAL

Aquesta competició està organitzada per la Federació Catalana d’Handbol, l’Handbol Banyoles i l’Ajuntament de Banyoles, compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version