Canal Ajuntament

Altafulla. Un total de 18 bars i restaurants participaran en la 6a edició de la ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla

Començarà aquest dissabte 27 de maig i s’allargarà fins el 12 de juny on s’oferirà un ampli ventall de tapes inspirades en la bruixa més popular de la vila a un preu de 3,5 € el quinto i la tapa

La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Jaume Sànchez, ha presentat aquest matí, acompanyada de la bruixa Xoixeta i a la terrassa de l’Hotel San Martín, la 6a edició de la ruta gastronòmica “La Xoixeta Tapes Bruixes Altafulla”. 

Del 27 de maig al 12 de juny, un total de 18 bars i restaurants de la vila oferiran un ampli ventall de tapes inspirades en la bruixa més popular de la vila, la Xoixeta. 

El regidor de Turisme i Comerç, Jaume Sànchez, ha destacat l’elevada participació d’establiments i el fet que es reparteixin entre el nucli històric i el barri marítim. S’espera, des de la regidoria, que s’assoleixin les 8.000 racions servides durant aquestes tres setmanes que s’allarga la mostra.  

La ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla” té la voluntat que tothom gaudeixi de les seves receptes, i per això estableix un preu de 3,5 €, que inclou la tapa més un quinto de cervesa Estrella Damm, col·laborador de la mostra. 

L’oferta de tapes parteix d’una carta ben imaginativa que fa volar la inspiració dels restauradors i les restauradores amb propostes tant creatives com l’ ‘orellier de mar’, suculenta tapa de caldereta de peix de roca i marisc embolicada en pasta de full amb salsa de gamba vermella, o bé, el ‘triverd’, una tapa feta amb sardina fumada amb picadeta de verdures fresques i un toc de poma àcida, entre d’altres.

Sorteig de premis

Els participants de la ruta podran omplir una butlleta que, amb el segell de quatre tapes de diferents establiments, podran participar en un sorteig de lots d’Estrella Damm i de vals per gastar-se en els restaurants participants de la mostra. D’altra banda, també es premiarà a l’establiment que ha elaborat la tapa que més ha agradat al públic. 

El mapa d’establiments participants es reparteix especialment per la Vila Closa, al nucli històric d’Altafulla, i al barri marítim.  Els 18 restaurants i bars que hi participen són L’Ermita d’Altafulla, Oreneta, Cakes & Friends, Les Bruixes, La Toque, Vermuteria La Ramona, Solocomo, El Rinconcito de Elena, El Bruixot, K La Yaya, La Bonita, Aromàtic, Maritime Beach Club, La Taberna del Mar, Rustic Food Altafulla, El Tiberi, Pinxo i Brasa i Morabito. 

Consulta el llibret


1653626796cartella3laxoixeta2022.jpg
Fitxer adjunt: 1653626796laxoixeta2022.pdf


16536271052303432966.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version