Canal Ajuntament

Súria. jornada de neteja de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Súria

Una quarantena de persones voluntàries va participar divendres 20 de maig en una jornada de neteja de l’entorn, dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’acció es va desenvolupar a l’entorn de la Residència Bell Repòs i del Cementiri Municipal.

 

 

Aquesta jornada de neteja va ser organitzada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Súria, ICL Iberia, Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i Centre Excursionista de Súria, amb la participació d’Ampans i la col·laboració de l’empresa Exland. Els residus recollits van ser portats a la Deixalleria Municipal.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus forma part de l’European Clean Up Day, una iniciativa d’àmbit europeu, impulsada per la Comissió Europea i el Comitè Europeu de les Regions. El seu objectiu és sensibilitzar sobre la problemàtica dels residus que es llencen incontroladament a l’entorn natural.

A Súria, les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus van començar a principis d’aquest mes de maig amb accions de neteja de les Escoles Verdes. En aquestes accions van participar prop de 180 alumnes i professorat de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac. 


1653409785foto_1.jpg
1653409786foto_2.jpg
1653409786foto_3.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version