Canal Ajuntament

Altafulla. Nou cartipàs municipal de l'Ajuntament d'Altafulla 2022-2023

Avui dimecres 18 de maig s'ha signat el decret pel qual s'aproven els nomenaments dels Tinents d’Alcaldia i les delegacions de les diferents regidories per la resta del mandat 2022-2023 a l'Ajuntament d'Altafulla.

Així, el nou cartipàs es constitueix de la següent manera:

Montserrat Castellarnau Vicente (AA). Alcaldessa de l'Ajuntament d'Altafulla. Seguretat, Serveis municipals, Personal, Festes i Joventut. 

Maria Luisa Méndez-Vigo Campos (AA). Primera Tinent d'Alcaldia i regidora d'Habitatge, Medi Ambient, Participació Ciutadana, Polítiques Feministes i Urbanisme, i presidenta de la Comissió Informativa d’Urbanisme i Medi Ambient. 

Francesc Farré Camps (AA). Segon Tinent d'Alcalde i regidor d'Administració Electrònica, Benestar Social, Comunicació, Gent Gran, Hisenda, Protecció Animal, Transparència i Accés a la Informació Pública i Salut, i president de la Comissió Informativa d’Hisenda i Transparència i la de la Comissió Especial de Comptes.

Jaume Sànchez Hernàndez (AA). Tercer Tinent d'Alcalde i regidor de Comerç i Turisme. 

Hèctor López Bofill (Junts). Regidor de Cultura, Ensenyament i Esports.

D'altra banda, la Junta de Govern Local serà presidida per l'alcaldessa Montserrat Castellarnau Vicente, i com a vocals, Maria Luisa Méndez Vigo Campos, Francesc Farré Camps i Jaume Sánchez Hernández.

La Junta de Govern Local celebrarà les sessions ordinàries el primer i el tercer dimarts de cada mes a les 9:15 hores. L'alcaldessa ha delegat a favor de la Junta de Govern Local les atribucions en matèria d'urbanisme, contractació i patrimoni, personal i hisenda. 

A l'oposició resten els regidors i regidores de l'EINA-ERC, Jordi Molinera Poblet, Alba Muntadas Olivé, Daniel Franquès Marsal, Gemma Maymó Masip i Àlex Cañas Torres; la regidora del PSC, Inmaculada Morales Navarro, la regidora d'Ara Altafulla, Natalia Sanz Pijuan, i el regidor no adscrit Xavier Rofas Gasulla.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version