Canal Ajuntament

Altafulla. Període de preinscripcions a les llars d’infants municipals, a l’Escola de Música i al Pla de Transició al Treball d’Auxiliar en Vivers i Jardins d’Altafulla

El període de presentació de sol·licituds començarà el pròxim 2 de maig i s’allargarà fins el dia 13

La regidoria d’Educació, que encapçala l’edil Gemma Maymó, ha fet públic avui el calendari i el període de preinscripció a les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau, a l’Escola Municipal de Música (EMMA) i al Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar en Vivers i Jardins d’Altafulla –aquest darrer en col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Altafulla.

El període de presentació de sol·licituds per als quatre centres començarà el pròxim 2 de maig i s’allargarà fins el dia 13. Quant a l’oferta de places que s’ofereixen, la llar d’infants Francesc Blanchofereix concretament 5 places per a l’aula de nadons (nascuts/des el 2022); 4 places per a l’Aula-1 (nascuts/des 2021), i 4 més per a l’Aula-2 (nascuts/des 2020). Pel que fa a la llar d’infants Hort de Pau, s’ofereixen 5 places per a l’aula de nadons; 16 places per a l’Aula-1, i 8 places per a l’Aula-2. 

Quant a l’Escola Municipal de Música, l’oferta de places per al curs de sensibilització (5 anys) és de 16; per a primer, 4; segon i quart, 1 en cada curs; per a cinquè, 8, i per a sisè, 3.

Per a la presentació de les sol·licituds i de la documentació requerida per a les llars d’infants i l’Escola de Música municipals s’ha de tramitar mitjançant instància al registre municipal de l’Ajuntament d’Altafulla, ja sigui electrònicament com presencialment, a la plaça del Pou, 1.

I pel que fa al PTT Altafulla, s’ha d’enviar el resguard de la sol·licitud amb tota la documentació requerida al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  . 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version