Canal Ajuntament

Banyoles. La versió “pirata” de 'El somni d’una nit d’estiu' de William Shakespeare assalta Banyoles

La companyia Els Pirates Teatre porta aquest divendres al Teatre Municipal la seva particular versió de l’obra de Shakespeare

La prèvia de la diada de Sant Jordi de Banyoles estarà marcada per l’obra de teatre El somni d’una nit d’estiu a càrrec de Els Pirates Teatre. La companyia, de nou, porta als escenaris un text de William Shakespeare, amb traducció de Salvador Oliva, en aquest cas una versió molt refrescant d’aquesta coneguda obra i que poc té a veure amb el to tràgic que desprenen bona part dels textos de l’escriptor anglès.

Aquest divendres 22 d’abril a les 20h, el Teatre Municipal de Banyoles serà l’escenari de la particular versió del El somni d’una nit d’estiu de la companyia Els Pirates. Els somnis són el punt de partida de l’obra en el que s’hi aporten elements a l’escena que ajuden a fer que la representació sigui una autèntica festa. Una disbauxa que també es trasllada al públic, amb el que les actrius i els actors hi interactuen. 

D’altra banda, dins d’aquest món de fantasia també hi ha espai per a les diferents convencions de l’amor, des de matrimonis forçats a amors passionals, passant per l’erotisme com una forma més de l’amor.

Aquesta adaptació, d’una hora i quaranta minuts, ha estat a càrrec d’Adrià Aubert i Ariadna Pastor. Sobre l’escenari s’hi podran veure les actrius Laura Aubert, Nuria Cuyàs, Ariadna Pastor, Laura Pau i Lluna Pindado i els actors Ricard Farré i Àlvar Triay. 

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat a un preu de 15 euros.  

1650433135ajbny_somni_pirates.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version