Canal Ajuntament

Banyoles. Detenen un veí de Banyoles dues vegades per robar en un pàrquing comunitari

L’arrestat acumula prop d’una desena de detencions per fets similars

La Policia Local de Banyoles va detenir ahir dijous a la tarda un home de 28 anys i veí de la ciutat per intentar robar en un aparcament comunitari de la plaça Perpinyà i agredir el propietari quan el va sorprendre. Es dona la circumstància que el mateix jove, que acumula una desena de detencions, ja havia intentat robar en el mateix aparcament la nit de dimecres i ja havia estat detingut. 

Ahir al voltant de dos quarts de 7 de la tarda d’ahir dijous la Policia Local va rebre un avís d’un testimoni que informava d’un robatori en un aparcament de la plaça Perpinyà. El veí estava retenint una persona que intentava robar una màquina de soldar i una màquina corbadora valorades en 3.000 euros. 

Quan el detingut es va voler desempallegar del veí, el va agredir i el va amenaçar perquè retirés una denúncia d’un altre robatori de la nit anterior. La víctima presentava lesions presumptament ocasionades pel detingut. Una patrulla de la Policia Local es va dirigir al lloc dels fets i van detenir el jove per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut ha passat a disposició judicial. 

Es dona la circumstància que el mateix jove ja havia estat detingut la nit de dimecres, en aquest cas per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, per un delicte de furt en grau de temptativa, quan havia intentat robar en el mateix aparcament. 

La detenció es va produir després que el propietari d’una de les places d’un pàrquing comunitari situat a la plaça Perpinyà va trucar la policia alertant que hi havia una persona dins del seu pàrquing enfilada amb una escala per accedir a un altell on tenia diverses eines de la seva propietat valorades en uns 800 euros. 

Quan van arribar els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van localitzar al costat del pàrquing al sospitós amb un trepant i una radial que presumptament havia agafat de l’altell. A més, en l’escorcoll posterior, se li van localitzar dues lots per poder veure a les fosques. 

En les darreres setmanes, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han detingut el mateix jove en una desena d’ocasions per fets similars.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version