Canal Ajuntament

Sant Gregori. Asfaltat de tota l'avinguda Girona a Sant Gregori

A partir d’aquest febrer es farà una reparació exhaustiva de tots els punts malmesos i un asfaltatge de tot el ferm per valor d’uns 500.000 euros que assumeix la Generalitat de Catalunya.

El dia 15 de febrer està previst que s’iniciïn les obres d'asfaltatge de la GI-531 al seu pas per a l'Avinguda Girona. D'aquesta manera es refarà tot l'asfalt d'aquesta via principal que creua tot el poble de Sant Gregori.
Les obres van ser sol·licitades per l’Ajuntament de Sant Gregori i s'assumeixen des del Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la  Generalitat de Catalunya amb un cost de prop de 500.000 euros. 

L'actuació que té un termini màxim de 3 mesos està dividida en tres fases: la primera per reparar tots els punts malmesos de la carretera, la segona per aplicar una capa d'asfalt a tota la carretera i la tercera per adaptar els passos de vianants. De moment s’estan portant a terme els treballs de senyalització i pintat provisional de les obres i a partir del 15 de febrer es preveuen els treballs sobre el ferm que tindran afectació de trànsit entre les 8 i les 19h. Per minimitzar l’afectació en la mobilitat es donarà pas alternatiu o es desviarà el trànsit per vies alternatives. Tot i això es pot produir algun tall de trànsit puntual.

L’asfalt de l’avinguda de Girona s’havia deteriorat presentant punts molt malmesos que ara seran corregits i reparats.


Fa uns mesos ja es va executar l'asfaltatge complet a un altre tram de la GI-531, que va des la rotonda de l'AP7 fins a l'altura de la gasolinera de Sant Gregori i també es van fer actuacions puntuals des de la sortida del poble de Sant Gregori fins a l’encreuament de la carretera GIV-5313.

Unes millores que contribueixen a la seguretat viaria d’aquesta carretera.


1644402546164430270120220207_130115.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version