Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. Els joves de Riudellots pinten un moral a la façana de l’Espai Jove

Durant els mesos de novembre i desembre de 2021 s’ha pintat un mural a la façana de l’Espai Jove, amb la participació dels joves de Riudellots.

El procés, impulsat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Riudellots, va iniciar-se el mes de novembre amb un taller participatiu a l’Espai Jove on es va fer una aproximació a l’art urbà, el muralisme i el grafit. També es van visionar exemples de murals realitzats per diversos artistes, tal com ha explicat el regidor de joventut, Gerard Fabrellas. A més, es va fer una pluja d’idees i un debat sobre què es volia reflectir en el mural i es van fer proves gràfiques i de disseny.

Al mes de desembre, s’han fet dues sessions per pintar el mural amb els joves de l’Espai Jove, durant les quals s’han pintat dos murals a diferents façanes de l’Espai: un al costat de la porta d’entrada i l’altre a la part posterior de l’edifici. Entre les dues façanes, es pot llegir “Espai Jove”, a través de dos murals integrats que conviden a donar la volta a tot l’edifici.

Tant el taller previ com la pintada del mural han estat dinamitzades per Adrià Sanz, del col·lectiu Muntaia Studio.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version