Canal Ajuntament

Begues. Begues se suma novament al Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

La programació al voltant del 25 de novembre aplega al municipi reivindicació, conscienciació i cultura

Un any més Begues se suma a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones amb un programa específic que s’iniciava divendres 12 de novembre amb l’espectacle “Mirall endins” a càrrec de Maia Teatre que acollia la Biblioteca La Ginesta. En tot cas no serà fins a partir d’aaquest pròxim dijous 25 de novembre quan tindran lloc el gruix de les activitats previstes. 

Destaca l’acte central el migdia del mateix dia 25 amb la lectura del manifest institucional i la concentració silenciosa en record de les víctimes d’aquesta violència. Ja al vespre, la Biblioteca La Ginesta ofereix a partir de les 19 h la presentació del llibre “A la recerca del matriarcat” de l’autora beguetana Margarida Camprubí. Al llarg de tota la jornada el CAP Pou Torre comptarà amb una taula informativa sobre la violència masclista.

El 26 de novembre a les 17.30 h el Centre Cívic El Roure ofereix la xerrada “Com afecta a la salut el fet de ser dona” a càrrec d’Anna Checa per tal d’ajudar a identificar les violències culturals i estructurals amb les quals convivim. Ja a les 19 h, al vestíbul del centre cívic està programat l’espectacle d’improvisació “Dona escènica” a càrrec de Fem Impro. 

El punt final a la programació arribarà dilluns 29 de novembre al matí amb el vídeo-taller “Veus” del qual prendrà part l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels centres de secundària del municipi.

1637582679cartell_25_n.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version