Canal Ajuntament

Pobla de Claramunt. La Pobla de Claramunt potencia el coneixement del talent local amb el cicle Conferències Km 0

Les xerrades programades per als mesos vinents aniran a càrrec de poblatans i poblatanes amb projectes i trajectòries professionals d’interès

La Pobla de Claramunt aplega entre els seus veïns i veïnes persones amb una activitat destacada dins dels àmbits artístics o del coneixement. Amb la voluntat de posar de rellevància el talent local i, alhora, oferir una proposta cultural d’interès per al conjunt de la ciutadania, l’Ajuntament posa en marxa el primer cicle de Conferències Km 0. En total són tres les xerrades programades a l’Ateneu Gumersind Bisbal entre els pròxims dies 18 de novembre i 19 de maig del 2022.

“Ciència, comunicació en acció!”

La primera de les cites anirà a càrrec de la biòloga ambiental i tècnica en comunicació científica, Marina Torres, que oferirà sota el nom “Ciència, comunicació i acció!” una xerrada sobre la dificultat de fer arribar al públic en general les notícies sobre temes científics i que aquestes siguin més accessibles. La mateixa Torres destaca que “el canvi climàtic, volcans en erupció, una pandèmia, inundacions, contaminació… En moltes ocasions, hem necessitat que els científics i les científiques ens ajudin a entendre què està passant al nostre voltant i com podem actuar”. 

Altres conferències

Pel que fa a la resta del cicle, aquest es completa el 17 de febrer amb en Xavier Medina, autor del llibre “La targeta Postal a la Pobla de Claramunt” i coneixedor de la història del municipi, i el 19 de maig amb Isidre Surroca, autor de diversos llibres i articles de recerca sobre història local.

Fitxer adjunt: 1636462469cartell_marina_torres.pdf
Fitxer adjunt: 1636462469confer?ncies_km0_cartell_general.pdf


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version