Canal Ajuntament

Titulars
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
A+ A A-

Calonge. Calonge programa una trentena d’activitats per celebrar la Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou

Les activitats tindran lloc del 10 al 14 de novembre

El vi i la cultura seran els principals protagonistes d’una festa que vol posar en valor les qualitats del vi de Calonge, i també oferir activitats lúdiques i divulgatives 

La Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou programen una trentena d’activitats durant cinc dies a Calonge. La proposta per aquest any inclou música, teatre, exposicions, activitats esportives, tasts de vins i visites als cellers, entre d’altres. La programació d’actes començarà el proper dimecres 10 de novembre, coincidint amb la vigília de Sant Martí, i s’allargarà fins diumenge 14 de novembre. El vi i la cultura seran els principals protagonistes d’una festa que vol posar en valor les qualitats del vi de Calonge, i també oferir activitats lúdiques i divulgatives.

Les activitats començaran dimecres 10 de novembre, amb un espectacle infantil pels més petits, el concert-relat "El naixement de la Bossa nova: 1'59'' que van canviar el món", a càrrec de Iogui Trio, per acabar el dia, es podrà assistir a l'obertura i inauguració de l'exposició fotogràfica "Calonge i Sant Antoni, els anys 90", que organitza el Club Motor Clàssic Calonge.

El matí de dijous 11 de novembre, Sant Martí, començarà amb la pintura del mural "Reconstrucció de la façana de l'Espai Jove", un taller participatiu amb la il·lustradora Marta Bellvehí, seguit de diversos tallers infantils. El matí acabarà amb l'Ofici Solemne i l'Audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona. A la tarda, hi haurà l'Escape Room de carrer "El marxant d'Art", i el torneig infantil d'escacs i la partida a cegues per a adults. Finalment, el dia acabarà amb una sessió de cinema infantil, amb la pel·lícula Coco.

La presentació del documental “Les vies del vi” de Carlos Orta serà l'acte protagonista del divendres 12 de novembre, i comptarà amb la participació de Josep Roca (sommelier del Celler de Can Roca), Dolors Vidal (Directora de la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni de la UdG), Jordi Soler (alcalde de Calonge i Sant Antoni), Carlos Orta (director del documental) i Lluís Molla (president de la Fundació Remença XXI).

El dissabte 13 de novembre s'han organitzat una gran varietat de visites guiades i tastos a diversos cellers del municipi, com són el Celler Viníric, el Celler Clos d'Agon-Mas Gil, el Celler Mas Eugeni i el Celler i Hort de Can Ribot a Sant Daniel. A banda, també s'han programat altres activitats al llarg del dia, com per exemple el III Torneig d'Escacs per a Adults, l'explicació del projecte "Calonge, poble de llibres" i la primera cursa popular d'obstacles. Dos concerts posaran fi al dissabte, en primer lloc amb l’actuació de The Others i Diamond Stick, i per acabar, el concert "Homenatge a la sarsuela - veus i cobla", a càrrec de la cobla Ciutat de Girona i els artistes Beatrice Jiménez, soprano, Albert Deprius, tenor, i Joan Torras, percussió, sota la direcció de Jesús Ventura.

Per acabar el cap de setmana, el diumenge 14 de novembre començarà amb la cursa d'obstàcles Almogàvers Race. Les altres activitats previstes al matí són el mercat del vi de Calonge, la caminada a peu des del Celler de Can Pereclara fins a la vinya del pla, el Visensitive que posarà música dels anys vuitanta i noranta als vins de la conca del Tinar de Calonge, i el concert a càrrec de Litus 3. A la tarda, trobem una visita guiada a l'exposició "El Llegat indià - un passat en comú per descobrir", a càrrec de la Xarxa de Municipis Indians, la conferència "La dona en el món indià", a càrrec del divulgador cultural Joan Miquel Llodrà, i l'espectacle teatral "Ni rastre de qui vam ser", amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera. El castell de focs artificials posarà punt final a la Festa de Sant Martí.

PROGRAMACIÓ:

Dimecres, 10 de novembre

Espectacle infantil

Hora: 17:00h

Lloc: Plaça Major

“El naixement de la Bossa nova: 1’59’’ que van canviar el món”, a càrrec de la Companyia Iogui TRIO. Inscripcions al 972 609 444 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Hora: 19:00h

Lloc: Biblioteca Pere Caner

Obertura i inauguració de l’exposició fotogràfica “Calonge i Sant Antoni, els anys 90”.

Hora: 19:00h

Lloc: Castell de Calonge

Dijous, 11 de novembre

Pintura del mural Reconstrucció façana de l’Espai Jove

Hora: 10:00h

Lloc: Espai Jove

Tallers infantils de Festa Major

Hora: 11:00H

LlOC: Plaça de la Doma

Ofici solemne amb acompanyament musical de la Cobla Ciutat de Girona.

Hora: 12:00h

Lloc: Església Sant Martí 

Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona.

Hora: 12:30h

Lloc: Plaça Major

Escape Room de Carrer El marxant d’Art. Inscripcions a l’Espai Jove o a l’Oficina de Cultura.

Hora: 17:00h

Lloc: Nucli antic de Calonge. 

Torneig infantil d’escacs (nens i nenes de 6 a 15 anys), simultànies i partia a cegues d’exhibició per a adults.

Hora: 17:00h

Lloc: Plaça Major

Cinema infantil: Coco

Hora: 17:30h

Lloc: Sala Fontova 

Divendres, 12 de novembre

Biblionadons: “Coloríssim” a càrrec de Cristina Noguer. Per a infants de 0 fins a 3 anys. Inscripcions al 972 609 408 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Hora: 17:30h

Lloc: Biblioteca La Cooperativa 

Presentació del documental Les vies del vi, de Carlos Orta.

Hora: 19:00h

Lloc: Castell de Calonge

Dissabte, 13 de novembre

Ruta per les vinyes del Celler Viníric de Calonge. Tast de 6 vins del Celler Viníric i tast d’oli de la finca. Preu: 12,50€. Per a reserves: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Hora: 11:00h

Lloc: Celler Vinínic

III Torneig Social d’Escacs per a Adults.

Hora: 11:00h

Lloc: Plaça Major, en cas de mal temps al castell.

Explicació del projecte “Calonge, poble de llibres”.

Hora: 12:00h

Lloc: Pati Cercle Calongi 

Visita guiada i tast de vi al Celler Clos d’Agon-Mas Gil

Hora: 12:30h

Lloc: Punt de trobada al Mas Gil, bodegues Clos d’Agon

Visita i tast de vi al Celler Mas Eugeni. Preu: 5 €

Hora: 16:00h

Lloc: Mas Eugeni

Visita i tast de vi al celler i l’hort de Can Ribot a Sant Daniel. Preu: 5€

Hora: 16:00h

Lloc: Celler Can Ribot a Sant Daniel 

I Cursa Popular d’Obstacles. Preu: 10€ adults i 5€ nens

Hora: 17:00h

Lloc: sortida i arribada de la zona esportiva 

Concert: The Others i Diamond Stick.

Hora: 19:00h

Lloc: carpa annexa al pavelló

Concert: Homenatge a la sarsuela – veus i cobla. A càrrec de la cobla Ciutat de Girona i els artistes Beatrice Jiménez, soprano; Albert Deprius, tenor i Joan Torras, percussió. Amb direcció de Jesús Ventura. Preu: 3€

Hora: 20:00h

Lloc: Sala Fontova

Diumenge, 14 de novembre

Almogàvers Race Calonge. Curs d’obstacles de 7km.

Hora: 09:30h

Lloc: Pavelló d’Esports de Calonge. 

Mercat del vi de Calonge

Hora: 10:30h

Lloc: Castell de Calonge 

Caminada a peu des del Celler de Can Pereclara fins a la vinya del pla. Visita del celler, tast de vins i dinar. Preu adult 18 € i nen fins a 10 anys 12€.

Hora: 11:00h

Lloc: Celler de Can Pereclara

Visensitive: posem música dels vuitanta i noranta al vins de la conca del Tinar de Calonge. Preu: 5€.

Hora: 12:00h

Lloc: Castell de Calonge 

Concert a càrrec de Litus 3

Hora: 12:30h

Lloc: Plaça Major 

Visita guiada a l’exposició El Llegat Indià, un passat en comú per descobrir.

Hora: 17:30h

Lloc: Sala Fontova

Conferència La Dona en el  món indià, a càrrec del divulgador cultural Joan Miquel LLodrà

Hora: 18:00h

Lloc: Sala Fontova

Espectacle teatral Ni rastre de qui vam ser, amb Fel Faixedas i Calres Xuriguera. Preu: 3€

Hora: 19:00h

Lloc: Pavelló d’Esports de Calonge 

Castell de focs artificials.

Hora: 21:00h

Lloc: zona esportiva de Calonge

1636462456image003.jpg


Ajuntaments i Municipis de Catalunya Ajuntament Municipi

Ajuntament Girona, Ajuntament Figueres, Ajuntament Blanes, Ajuntament Lloret de Mar, Ajuntament Olot, Ajuntament Salt, Ajuntament San Feliu de Guíxols, Ajuntament Roses, Ajuntament Banyoles, Ajuntament Palafrugell, Ajuntament Palamós, Ajuntament Llagostera Ajuntaments Gironès, Ajuntaments Pla de l'Estany, Ajuntaments La Selva, Ajuntaments Baix Empordà, Ajuntaments Alt Empordà, Ajuntaments Garrotxa, Ajuntaments Ripollès, Ajuntaments Cerdanya, Ajuntaments Baix Llobregat, Ajuntaments Barcelonès, Ajuntaments Vallès Oriental, Ajuntaments Vallès Occidental, Ajuntaments Barcelona, Ajuntaments Lleida, Ajuntaments Tarragona, Notícies, Notícies Girona, Notícies Barcelona, Notícies Figueres, Notícies Lleida, Notícies Tarragona, Notícies Blanes, Notícies Olot, Notícies Roses, Notícies Llagostera, Notícies diputació, Notícies municipals, Notícies alcaldes, Notícies regidors, Notícies municipis, Notícies pobles, informació municipal, informació política, informació electoral, informació local, informació provincial, informació regional, informació alcaldes, informació regidors, informació consistorial, informació Girona, informació Barcelona, informació Tarragona, informació Lleida, informació gironès, informació comarcal, Barcelona alcaldes, Barcelona regidores , Barcelona municipis, Barcelona municipi, Barcelona Diputació, Barcelona comarca, Barcelona consistori, Barcelona ple, Barcelona eleccions, Barcelona notes premsa, Barcelona polítics, Barcelona polític, Barcelona consell comarcal, Barcelona consellers, Barcelona poblacions, Barcelona ciutat, Girona alcaldes, Girona regidores, Girona municipis, Girona municipi, Girona Diputació, Girona comarca, Girona consistori, Girona ple, Girona eleccions, Girona notes premsa, Girona polítics, Girona polític, Girona consell comarcal, Girona diputats, Girona consellers, Girona demarcació, Girona poblacions, Girona ciutat, Lleida alcaldes, Lleida regidores, Lleida municipis, Lleida municipi, Lleida Diputació, Lleida comarca, Lleida consistori, Lleida ple, Lleida eleccions, Lleida notes premsa, Lleida polítics, Lleida polític, Lleida consell comarcal, Lleida diputats, Lleida consellers, Lleida demarcació, Lleida poblacions, Lleida ciutat, Tarragona alcaldes, Tarragona regidores, Tarragona municipis, Tarragona municipi, Tarragona Diputació, Tarragona comarca, Tarragona consistori, Tarragona ple, Tarragona eleccions, Tarragona notes premsa, Tarragona polítics, Tarragona polític, Tarragona consell comarcal, Tarragona diputats, Tarragona consellers, Tarragona demarcació, Tarragona poblacions, Tarragona ciutat, Ajuntament Platja d'Aro, Ajuntament Begur, Ajuntament Llambilles, Ajuntament Quart, Ajuntament Corçà, Ajuntaments barcelonins, Ajuntaments catalans, ajuntaments Catalunya, ajuntaments comarcals, ajuntaments independents, notícies actualitat, notícies d'interès, notícies premsa, notícies diàries, notícies agencia, informació actualitat, informació premsa, informació diària, informació d'interès, informació última hora, Ajuntament Albiol, Albons, Alcanar, Alcanó, Alcarràs, Alcoletge, Alcover, Aldea| Aldover, Aleixar, Alella, Alfara de Carles, Alfarràs, Alfés, Alforja, Algerri, Alguaire, Alins, Alió Almacelles, Almatret, Almenar, Almoster, Alòs de Balaguer, Alp, Alpens, Alpicat, Alt Àneu, Altafulla, Notícies Amer, Ametlla de Mar, l' Ametlla Vallès, Ampolla, Amposta, Anglès, Anglesola, Arbeca, Arboç, Arbolí, Arbúcies, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argelaguer, Argençola, Argentera, Argentona, Armentera, Arnes, Arres, Arsèguel, Artés, Artesa de Lleida, Artesa de Segre, Ascó, Aspa, Avellanes i a Linya, les Avià, Avinyó, Avinyonet de Puigventós, Avinyonet Penedès, Badalona, Badia Vallès, Bagà, Baix Pallars, Balaguer, Balenyà, Balsareny, Banyeres Penedès, Banyoles, Barbens, Barberà de la Conca, Barberà Vallès, Barcelona, Baronia de Rialb, Bàscara, Bassella, Batea, Bausen, Begues, Begur, Belianes, Bell-lloc d'Urgell, Bellaguarda, Bellcaire d'Empordà

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409