Canal Ajuntament

Calonge. Calonge i Sant Antoni organitza dues jornades per donar a conèixer projectes cooperatius

El 16 i 17 d’octubre el Palau Firal acull Cooperar és de Savis

Durant tot el cap de setmana s’organitzen diverents ponències, xerrades i exposicions de productes i serveis relacionats amb l’economia social solidària 

El Palau Firal de Sant Antoni acull durant el proper cap de setmana Cooperar és de Savis, una iniciativa que vol donar a conèixer diversos projectes i iniciatives de cooperativisme. Durant els dies 16 i 17 d’octubre el Palau Firal acollirà xerrades, ponències i exposicions de productes i serveis relacionats amb l’economia social sostenible. Durant tot el cap de setmana es podran visitar les exposicions, “Comerç Just” a càrrec de LaCoordi i “Catalunya, terra cooperativa” a càrrec de la Fundació Roca Galés. A banda, el programa també inclou diverses xerrades i tallers. 

El dissabte l’obertura serà a les 9 hores. A continuació, es durà a terme la xerrada “El treball a la cooperativa” a mans d’Eva Farré. A les 12 hores els assistents podran participar en la degustació de vins de l’Empordà a càrrec de l’enòleg David Budó. La següent xerrada serà “La transició energètica” i serà a càrrec de Suno i Maria Crehuet. Per finalitzar el dia, a les 17:30 hores es durà a terme una taula rodona amb Mas La Sala, Pam a Pam i Resilience Earth. El diumenge a les 10 hores, Eva Farré oferirà la xerrada “Gestió de la microempresa” i, com a cloenda, els assistents podran gaudir d’un Vermut musical a càrrec de Sophie Allen i Miquel. 

Cooperar és de savis és una iniciativa impulsada per l’oficina Activa de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i el Cercle Empordà de l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines, la qual pretén promoure la creació de nous projectes cooperatius i proporcionar l’acompanyament i les facilitats necessàries per a les noves propostes. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version