Canal Ajuntament

Calonge i Sant Antoni. Sant Antoni tindrà un mural amb els personatges més populars

El mural fa gairebé 200 metres quadrats, està a l’aparcament conegut com ca la Martina i és obra de Carles Arola 

Amb l’objectiu de millorar l’espai conegut com l’aparcament de ca la Martina i a l’hora homenatjar els personatges més populars de Sant Antoni, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha contractat la creació d’un mural de gairebé 200 metres quadrats. És tracta d’una obra que porta a terme l’artista Carles Arola, mitjançant la tècnica del "trompe-l’oeil" o "enganyatall". El mural reproduirà una façana d’apartaments dels anys 70, en ple creixement turístic, i als balcons d’aquests apartaments s’hi situaran una trentena de personatges populars de Sant Antoni. A la part baixa també es simularà un bar-restaurant que també acollirà diversos personatges. Els treballs d’aquest mural està previst que acabin abans de final d’any. 

Aquest és el tercer mural que l’artista Carles Arola pinta al municipi. A la plaça Major de Calonge hi ha dos grans murals amb els fills adoptius i predilectes del municipi, d’una banda, i també la dels músics més destacats que han donat Calonge i Sant Antoni al llarg de la seva història. El mural dels músics es va pintar a la  façana del Cercle Calongí i el dels fills adoptius i predilectes es troba a la façana coneguda com can Macari. 

Arola és llicenciat en Belles Arts i ha realitzat nombrosos murals arreu de Catalunya, tant en façanes, com a l'interior d'esglésies o d'hotels. La prolífica carrera de l'autor ha permès que hagi deixat l'empremta en molts punts.

 

1634198031image003.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version