Canal Ajuntament

Blanes. L’Ajuntament de Blanes dóna suport a la campanya #JoVaigAlCinema

OCINE de Blanes és una de les multisales gironines adherides a la iniciativa de la Federació de Cinemes, on fins avui mateix s’hi ofereixen entrades a un preu especial de 3’50€

La FECE –Federació de Cinemes d’Espanya-, amb el suport de la Federació de Municipis de Catalunya, ha endegat aquest 2021 la campanya hereva directa de ‘La Festa del Cinema’, que ara ha passat a nomenar-se #JoVaigAlCinema. A diferència d’aquella, que requeria una inscripció prèvia, ara no cal fer-ho, de manera que els espectadors només han d’adquirir les localitats a les taquilles, o bé per internet.

S’allargarà fins aquest mateix dijous, i consisteix a oferir entrades a un preu especial de 3’50€. OCINE Blanes és una de les multisales gironines que s’ha adherit a la campanya, que té l’objectiu d’aconseguir canviar la tendència que ha portat a molts espectadors a preferir la comoditat del sofà de casa i les plataformes de ‘streaming’ que ofereixen sèries i pel·lícules sovint estrenades directament a través d’aquest mitjà.

Aquesta situació, afegida al context encara incert pel que fa a la COVID, sobretot en relació als espais interiors, ha provocat que l’afluència als cinemes s’hagi vist notablement reduïda des de fa molts mesos. Els cinemes reivindiquen que compleixen amb totes les mesures de seguretat i protecció, i ho argumenten explicant que han reduït aforaments, i han activat la venda de seients per blocs per assegurar la distància de seguretat, entre d’altres.

Suport de l’Ajuntament de Blanes a la campanya #JoVaigAlCinema

L’Ajuntament de Blanes ha donat suport a la campanya #JoVaigAlCinema i, per fer-ho encara més explícit l’alcalde, Àngel Canosa, ha visitat  les úniques sales de cinema que hi ha actualment en aquest municipi, de la cadena gironina OCINE. El vespre d’aquest passat dimecres, després que va finalitzar la darrera reunió de la jornada, s’hi va acostar per veure una de les pel·lícules que s’hi ofereixen.

Abans, va estar parlant una estona amb l’encarregada de les multisales blanenques, Carmen Turrado, així com amb alguns dels seus treballadors i treballadores: Gemma, Maria, Isa, Laura, Néstor, Pau i Leo. Finalment, va accedir a la sala per veure la pel·lícula triada.

Arreu de comarques gironines han donat suport a la campanya un total de 10 multisales localitzades a Blanes, Girona, Salt, Platja d’Aro, Olot, Figueres, Roses i Palamós. Val a dir que, després d’un estiu amb recaptacions sota mínims, i que les sales han hagut de tancar durant mesos per la pandèmia, amb la campanya #JoVaigAlCinema es vol recuperar l’afició dels espectadors per gaudir del setè art.

20 pel·lícules per a tots els gustos i edats

Els OCINE Blanes ofereixen aquesta setmana 20 títols per satisfer tots els gustos i edats. Així, hi ha les estrenes des de la darrera entrega de l’inefable James Bond, Sin Tiempo Para Morir, i de Mediterráneo, que tracta sobre la tasca de la ONG Open Arms; passant per l’últim film de Clint Eastwood, Cry Macho; la nova adaptació de Dune; els films de cinema infantil i familiar D’Artacan y los Tres Mosqueperros, Jungle Cruise, El Bebé Jefazo, La Patrulla Canina, Ninja a Cuadros-2, Space Jam-Nuevas Leyendas, A Todo Tren Destino Asturias, així com García y García.

Els amants dels gènere fantàstic –amb perdó de James Bond- no tan sols tenen l’oportunitat de visionar la nova adaptació de Dune; també poden gaudir dels films de terror Maligno i No Respires. Dins aquest capítol cal no oblidar un altre film d’autor: Tiempo, de l’aclamat Manoj Night Shyamalan, que va impactar fa més de dues dècades amb la trencadora El Sisè Sentit, protagonitzada per Bruce Willis.

Completen l’oferta el magnífic film d’Icíar Bollaín Maixabel, encapçalada per Lluís Tosar i Blanca Portillo, basada en una història real; Free Guy, protagonitzada per Ryan Reynolds; el film romàntic After, Almas Perdidas¸i la pel·lícula d’acció i aventures Shang-Shi y la Leyenda de los 10 Anillos.
1633039177alcalde_amb_encarregada_ocine_blanes_2.jpg
1633039177l'alcalde_amb_treballadors_ocine_blanes.jpg
1633039177l'alcalde_valida_entrada.jpg
1633039177l'alcalde_entrant_a_la_sala.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version