Canal Ajuntament

Calonge i Sant Antoni ofereix 75 cursos de formació, lleure i esport

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni posa a l’abast un llibret amb tota l’oferta de cursos que ofereixen les àrees de Promoció Econòmica, Cultura, Joventut, Ensenyament i Esports. L’objectiu és facilitar a la ciutadania tota l’oferta formativa que organitza l’Ajuntament durant el curs 2021-2022 en un sol document.

En total són 75 cursos i activitats de lleure i esport els que ofereix l’Ajuntament des d’aquest mes de setembre i fins l’estiu vinent. El programa s’agrupa en tres eixos: un primer eix amb cursos de promoció econòmica, un segon bloc amb els cursos de cultura, ensenyament i joventut, i un tercer eix amb els cursos i activitats esportives. Pel que fa a la promoció econòmica, l’oferta formativa té com a objectiu promoure l’ocupació i l’emprenedoria. Per aquest curs ha programat, per exemple, cursos d’office, de Google, de com fer el teu videocurrículum o de les preguntes més freqüents que et pots trobar en una entrevista de feina.

Quant a l’oferta cultural, d’ensenyament i joventut, l’Ajuntament ha programat cursos de ball i dansa, cursos de català, castellà, anglès i francès, i d’altres relacionats amb el dibuix, la pintura i la música. Per últim, en el vessant esportiu, el programa de formació, lleure i esport recull activitats com l’escola d’atletisme, de vela, de futbol o de patinatge artístic entre d’altres.

1631713223image004.jpg

1631713223img_20210703_092150.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version